KUNSTSTOF WANDBESCHERMING

Wandbeveiliging bewijst dagelijks zijn nut

Flexbarrier wandbescherming, de oplossing om wanden zowel intern als extern van uw pand zo goed mogelijk te beschermen. Wanden , vaak het onschuldig slachtoffer van haast werk of ruwweg lompheid van uw personeel. Schade die vlug gemaakt is maar niet gemeld worden. En na klap op klap op klap gaan uw wanden het begeven. En door de opsomming van aanrijdingen gaan de kosten voor deze wand renovatie erg hoog de kosten in lopen. Renovatie die totaal overbodig is door de simpele wandbescherming oplossingen van Flexbarrier. Door alleen al een ligger op de grond te plaatsen voorkomt u dat voertuigen de wand direct kunnen raken. Door de hoge dichtheid van het Flexbarrier kunststof kan deze oplossing al slechts op 10 centimeter van de bestaande wand geplaatst worden. Hierdoor kan Flexbarrier minimaal ruimte verlies bieden tegen maximale bescherming.

Alle kunststof aanrijdbeveiliging van Flexbarrier is geel de standaard kleur. Echter zijn er ook andere mogelijkheden zoals grijs voor bijvoorbeeld buiten. Tevens hebben we een lijn ontwikkeld met extra vlakken oranje door middel van coextrusie. Hierdoor valt de aanrijdbeveiliging extra op.

Liever telefonisch advies? Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug

  • Uw gegevens worden enkel gebruikt om contact met u op te nemen (Privacy verklaring)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wandbeveiliging
Wandbeveiliging
Wandbeveiliging

Wandbescherming op plekken waar mensen werken

In magazijnen, werkplaatsen, warenhuizen of transport- en logistiekcentra is wandbescherming zeer logisch. Het is er vaak druk en mensen komen af en aan met steekwagens, heftrucks of voertuigen. Tijdens het manoeuvreren is een foutje snel gemaakt. Wandschade is vervelend, want zelfs een kleine impact kan al zorgen voor zichtbare schade aan de wand. Daarbij lopen ook voertuigen snel schade op wanneer zij in aanraking komen met wanden. Bij glazen wanden is er natuurlijk sprake van een extra risico en daarom is de juiste bescherming op die plekken een absolute must.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en zorgen voor een totaaloplossing. Een veilige situatie binnen uw organisatie, afgestemd op de specifieke risico’s waar u mee te maken heeft. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wandbeveiliging

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schokabsorberend

Hygiënisch

Bestand tegen slijtage

Roest niet

Passend advies voor wandbeveiliging in uw bedrijf

Flexbarrier komt graag bij u langs om een passend advies te bieden voor uw situatie, hierin nemen wij onder andere de volgende aspecten mee: er wordt onder andere gekeken naar het verkeer, de snelheid en lading hiervan. De vloer waarop het bevestigd dient te worden en of er eventueel ook voetverkeer van toepassing is. Flexbarrier neemt al deze zaken mee hiermee in uw haar advies. Dit om de meest efficiënte oplossing te kunnen aanbieden in nauw overleg met de klant.

Een op maat gemaakte offerte

Benieuwd geworden naar de oplossing die voor uw bedrijf het meest efficiënte zou zijn? Wij adviseren u kosteloos. Neem gerust contact met ons op, onze vertegenwoordigers maken graag een afspraak met u om op locatie te komen kijken. Heeft u enkel wat vragen in een oriënterende fase? Bel naar ons kantoor en onze medewerkers helpen u graag.

Heeft u liever eerst een informatiepakket om eens rustig door te lezen? Laat hier uw adresgegevens achter en we sturen u zo spoedig mogelijk alle benodigde informatie toe.

Flexbarrier uw partner in kunststof aanrijdbeveiligingen!

Wandbeveiliging
Wandbeveiliging
Wandbeveiliging
Wandbeveiliging
Wandbeveiliging
Wandbeveiliging
Wandbeveiliging
Wandbeveiliging
Wandbeveiliging

Download: ontdek wat onze aanrijdbeveiliging de beste maakt

Download onze brochure en ontdek de verschillende toepassingen van kunststof aanrijdbeveiliging. Voor de diverse industrieën en sectoren waarvoor we werken.

brochure 2020