KUNSTSTOF WANDBESCHERMING

Wandbescherming bewijst dagelijks zijn nut

Schade aan panden en/of inventaris loop je gelukkig niet dagelijks op. Vaak lijd je alleen schade wanneer er een ongeluk gebeurt en gelukkig is dit zeer uitzonderlijk. Er is echter een vorm van schade waar veel bedrijven mee te kampen hebben, die wél bijna dagelijks voor kan komen: wandschade. Daarom is wandbescherming een slimme investering voor elk bedrijf. Eentje die dagelijks zijn nut bewijst. Op bepaalde plekken is wandbescherming vanzelfsprekend, maar ook op die plekken waar het in eerste instantie niet zo vanzelfsprekend lijkt, vormt goede bescherming een meerwaarde. Hier kom je vaak pas achter op het moment dat de bescherming is aangebracht of op het moment dat het eigenlijk al te laat is en er schade is ontstaan. Pas dan merk je hoe vaak mensen tegen de wand stoten bij bijvoorbeeld het vervoeren van spullen of het bedienen van voertuigen.

Een passende oplossing voor uw bedrijf nodig?

Of je nu op zoek bent naar eenvoudige maar doeltreffende bescherming voor een enkel gebied, of behoefte hebt aan de creatie van een complete infrastructuur: alles is mogelijk. Wij beschikken over de ervaring en expertise om ook voor jouw situatie de ideale oplossing te bieden.

Neem contact op voor een offerte op maat

Wij kunnen maatwerk leveren om ook voor jou de ideale wandbescherming te installeren. Neem contact met ons op voor een afspraak of voor meer informatie. Wij komen graag langs op locatie om ter plekke te bekijken wat de beste oplossing is.

Liever telefonisch advies? Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug

  • Uw gegevens worden enkel gebruikt om contact met u op te nemen (Privacy verklaring)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wandbescherming op plekken waar mensen werken

In magazijnen, werkplaatsen, warenhuizen of transport- en logistiekcentra is wandbescherming zeer logisch. Het is er vaak druk en mensen komen af en aan met steekwagens, heftrucks of voertuigen. Tijdens het manoeuvreren is een foutje snel gemaakt. Wandschade is vervelend, want zelfs een kleine impact kan al zorgen voor zichtbare schade aan de wand. Daarbij lopen ook voertuigen snel schade op wanneer zij in aanraking komen met wanden. Bij glazen wanden is er natuurlijk sprake van een extra risico en daarom is de juiste bescherming op die plekken een absolute must.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en zorgen voor een totaaloplossing. Een veilige situatie binnen uw organisatie, afgestemd op de specifieke risico’s waar u mee te maken heeft. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schokabsorberend

Hygiënisch

Bestand tegen slijtage

Roest niet

Kunststof wandbescherming: flexibele en krachtige

Wandbescherming wordt vaak toegepast op plekken waar werkzaamheden worden uitgevoerd waarbij gebruik wordt gemaakt van voertuigen en hulpmiddelen. Echter is deze vorm van bescherming overal nuttig waar mensen zich (niet te voet) verplaatsen: in hallen en doorgangen bijvoorbeeld.

Onze wandbescherming bestaat uit zeer flexibele en uiterst krachtige kunststof elementen die langs wanden worden aangebracht om zo afstand te creëren. Tijdens rijden, keren, manoeuvreren en uitwijken in onverwachte situaties wordt een impact met de wand voorkomen. Dit zorgt er niet alleen voor dat de wand onbeschadigd blijft, maar voorkomt tevens schade aan voertuigen en andere hulpmiddelen.

Overal aan te brengen

Wandbescherming is een eenmalige investering die zich absoluut terugbetaalt en elke dag weer zorgt voor extra bescherming van onroerende en roerende goederen. Onze flexibele, snel te installeren elementen voren een rail die overal geïnstalleerd kan worden. Veelgebruikte toepassingen zijn in productiehallen, magazijnen, parkeergarages, hallen en diverse andere plekken waar drukke verkeersstromen zijn. De rail biedt niet alleen bescherming, maar dankzij zijn uitstekende zichtbaarheid zullen mensen automatisch beter opletten en afstand houden om stoten te voorkomen.

Een op maat gemaakte offerte

Of je nu een specifiek gedeelte van een pand wilt voorzien van wandbescherming, of overal bescherming aan wilt brengen: wij hebben voor iedereen een passende oplossing die ook nog eens op maat kan worden samengesteld. Wij voorzien je graag van meer informatie of komen langs om de situatie te bekijken. Aan de hand daarvan kunnen wij een advies uitbrengen en laten zien hoe en waar we bescherming aan kunnen brengen. Vanzelfsprekend leveren wij daarbij een op maat gemaakte offerte.

Download: ontdek wat onze aanrijdbeveiliging de beste maakt

Download onze brochure en ontdek de verschillende toepassingen van kunststof aanrijdbeveiliging. Voor de diverse industrieën en sectoren waarvoor we werken.