AANRIJDBEVEILIGING VOOR IN DE VOEDINGSMIDDELENINDUSTRIE

Aanrijdbeveiliging voor in de voedselverwerking

Voedingsmiddelen zijn vaak kwetsbare goederen die in grote hoeveelheden worden verwerkt en daarmee een aanzienlijke waarde vertegenwoordigen. In de keten van productie tot aan transport en verkoop kunnen deze middelen beschadigd raken. Je kunt de voedingsmiddelen op diverse manieren beschermen met aanrijdbeveiliging. Bij ons vind je talloze varianten hoge kwaliteit kunststof aanrijdbeveiliging. Deze innovatieve, sterke beveiliging in combinatie met jarenlange expertise zorgt ervoor dat voor elke situatie passende beveiliging te verzorgen is. Of het nu gaat om eenvoudige, enkelvoudige bescherming of een compleet traject waarin allerlei soorten van bescherming nodig zijn.

Voedingsmiddelen beschermen tijdens productie, transport en opslag

Tijdens het productieproces leggen goederen een flinke reis af, met alle risico’s van dien. In welk gedeelte van het productieproces de voedingsmiddelen zich ook bevinden: er is altijd passende aanrijdbeveiliging te verkrijgen. Stellingen, muren, wanden, kolommen en personen kunnen allemaal worden beschermd. Overal waar de goederen zich bevinden kan aanrijdpreventie worden aangebracht. Het resultaat is een complete keten waarin mensen, machines en voedingsmiddelen worden beschermd tegen allerlei vormen van aanrijdingen. Daarbij kun je denken aan schappen en stellingen die worden afgeschermd, maar ook aan deuren, muren, hoeken, transportbanden, machines en ramen waarbij beveiliging aan wordt gebracht om aanrijdingen te voorkomen. Overal waar spullen staan en worden vervoerd kan worden gezorgd dat deze beschermd worden tegen schade door stoten en botsen.

Liever telefonisch advies? Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug

  • Uw gegevens worden enkel gebruikt om contact met u op te nemen (Privacy verklaring)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een offerte op maat

Wil je zorgen voor de best mogelijke aanrijdbeveiliging, dan komen wij graag langs voor een vrijblijvende inventarisatie. Wij kunnen je voorzien van advies en oplossingen op maat bieden in een persoonlijke offerte. Wij brengen alle elementen, processen en risico’s in kaart en laten zien hoe deze beveiligd kunnen worden, met als resultaat een prettige, veilige en efficiënte werkomgeving. Neem contact met ons op en wij helpen je zo snel mogelijk verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schokabsorberend

Hygiënisch

Bestand tegen slijtage

Roest niet

Krachtige toepassingen van kunststof

Dankzij flexibele toepassing van kunststof bescherming kunnen waardevolle goederen altijd en overal worden beschermd. De kunststof aanrijdbeveiliging is niet alleen flexibel, maar ook ontzettend sterk en bestand tegen een zeer zware impact. Wanneer de situatie vraagt om een verandering of uitbreiding van de bescherming, is dit eenvoudig te realiseren.

Bescherming op maat

De bescherming van voedingsmiddelen kan geheel op maat worden samengesteld en aangebracht. Alle mogelijke soorten middelen kunnen worden beschermd, ook de kleinste en kwetsbaarste producten. Wij komen graag langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken. Of je nu op zoek bent naar enkelvoudige bescherming of een totaaloplossing: alles is mogelijk. Het creëren van een veilige werkomgeving staat voorop en daarom nemen wij je altijd mee door de risico’s in het traject dat de producten doorlopen. Alle stadia kunnen wij samen doorlopen: waar bevinden de middelen zich? Welke route leggen zij af? Wie zijn daarbij betrokken en waar liggen de risico’s? Op plekken waar gewerkt wordt met voedingsmiddelen, wordt vaak gebruikgemaakt van heftrucs, stellages, pallets, steekwagens en nog veel meer hulpmiddelen. Hier is altijd gevaar aanwezig voor mensen, machines, inventaris en natuurlijk voedingsmiddelen zelf. Alles is op maat te beveiligen.

Download: ontdek wat onze aanrijdbeveiliging de beste maakt

Download onze brochure en ontdek de verschillende toepassingen van kunststof aanrijdbeveiliging. Voor de diverse industrieën en sectoren waarvoor we werken.