TRANSPORT EN LOGISTIEK

Aanrijdbeveiliging in transport en logistiek

In de sector transport en logistiek komt een ongeluk onherroepelijk een keer voor. Waar mensen werken, worden foutjes gemaakt. Wat doe je om de kans op ongelukken te minimaliseren en ook de gevolgen van een aanrijding zo beperkt mogelijk te houden? Aanrijdbeveiliging is simpelweg een must have voor deze sector. Of je nu coördinator of chauffeur bent, of alles hier tussenin: deze vorm van bescherming kent louter voordelen.

Voorkom onnodige (financiële) schade in de transport en logistiek sector

Overal waar gewerkt wordt met voertuigen, is er een risico op aanrijdingen. De transport- en logistieksector lijdt jaarlijks miljoenen euro’s aan schade vanwege botsingen en aanrijdingen met andere voertuigen, objecten of personen. De juiste bescherming en voorzorgsmaatregelen kunnen een hoop materiële en immateriële schade voorkomen. Onze kunststof aanrijdbeveiliging is dé oplossing voor schadepreventie in de transport en logistiek sector. Wat je wensen ook zijn; wij kunnen het realiseren met een op maat gemaakte oplossing die je gegarandeerd een hoop geld en problemen gaat besparen.

Liever telefonisch advies? Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug

  • Uw gegevens worden enkel gebruikt om contact met u op te nemen (Privacy verklaring)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
aanrijdbeveiliging flex barrier
aanrijdbeveiliging beurs
aanrijdbeveiliging

Voorkom gevaar met aanrijdbeveiliging

Naast de beschadigingen aan de voertuigen zelf, kan er nog veel meer beschadigen. Ook deze kosten kunnen al snel flink de cijfers in lopen. Er is een continu gevaar voor het beschadigen van muren, stellingen, kolommen en producten. Ook lopen de mensen gevaar om aangereden te worden. Wij hebben diverse aanrijdbeveiligingen geproduceerd door de jaren heen en hebben de meest complexe reparaties aan bedrijfspanden gedaan.

Een offerte op maat

Door het aanbrengen van de kunststof aanrijdbeveiliging in alle vormen en maten. Is uw terrein, inventaris en personeel beschermd tegen aanrijdingen. Zo kijkt flexbarrier bij het plaatsen naar het soort verkeer en zal er op elke plek de juist beveiliging geplaatst worden. Flexbarrier haar medewerkers komen graag bij u op locatie kijken hoe Flexbarrier uw bedrijf kan helpen om naast bedrijfsongevallen ook onnodige kosten te besparen. Nieuwsgierig, neem dan vlug contact met ons op.

Goederen bescherming

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schokabsorberend

Hygiënisch

Bestand tegen slijtage

Roest niet

De verschillende toepassing van de systemen

Onze systemen kunnen op talloze onderdelen in de transport en logistiek sector worden ingezet, maar een van de meest gebruikte toepassingen is op laad- en losplatforms. Hier ervaar je een groot risico op aanrijdingen. Vrachtwagens moeten ingewikkelde manoeuvres uithalen en de chauffeurs voeren deze vaak blind uit. Hierdoor schuilt een ongeluk in een klein hoekje: voor je het weet, heeft de vrachtwagen een andere wagen, het platform of een object in de dode hoek geraakt. Met goede aanrijdbeveiliging minimaliseer je niet alleen de schade bij een eventuele aanrijding, maar gevaar wordt ook voor alle betrokkenen duidelijker zichtbaar. Grenzen en objecten kunnen duidelijk worden gemarkeerd en in het geval dat deze toch per ongeluk worden geraakt, zijn zowel het voertuig als het gebied dat is afgeschermd goed beveiligd.
Bij logistiekbedrijven is het doorlopend een komen en gaan van voertuigen, maar er zijn dikwijls ook veel mensen aanwezig. Door wegen, stellingen, deuren en alle andere plekken waar voertuigen langs kunnen komen te voorzien van aanrijdbescherming, zal de schade bij een eventuele aanrijding veel lager uitpakken dan wanneer deze bescherming er niet zou zijn geweest. Omdat het eenvoudig is om barrières aan te brengen, kun je ook personen en voertuigen veilig van elkaar scheiden om ongelukken te voorkomen.
Naast beveiliging voor bedrijven die werken met auto’s of vrachtwagens, is natuurlijk ook voor transport- of logistiekbedrijven die gebruikmaken van schepen, treinen of vliegtuigen passende beveiliging mogelijk.
Tijdens alle belangrijke momenten in transport en logistiek (arriveren, verlaten, navigeren, laden, lossen, overhevelen, parkeren, ophalen en meer) is optimale bescherming mogelijk.

Een oplossing op maat

Dankzij onze ervaring en ons flexibele systeem van kunststof aanrijdbeveiliging zijn wij in staat om kwalitatieve, sterke beveiliging aan te brengen in welke vorm dan ook. We komen graag langs om de situatie te bekijken, advies uit te brengen en een op maat gemaakte offerte te verzorgen. Er kan altijd rekening worden gehouden met specifieke behoeften: of je nu een permanente beveiliging of afzetting wilt, of voorzien wil worden van een flexibel systeem dat opnieuw geconfigureerd kan worden. Wij zijn de nummer één partner in de transport en logistiek. Neem contact op en ervaar wat we voor jou kunnen betekenen.

bescherming
lage bescherming
productbescherming
bescherming
wandbescherming
wandbescherming
goederen bescherming
goederenbescherming
stellingbescherming

Download: ontdek wat onze aanrijdbeveiliging de beste maakt

Download onze brochure en ontdek de verschillende toepassingen van kunststof aanrijdbeveiliging. Voor de diverse industrieën en sectoren waarvoor we werken.

brochure 2020