Kunststof Stellingbescherming

Goede stellingbescherming voorkomt een hoop schade

Stellingbescherming, de meest voorkomende beveiliging binnen een bedrijf. Simpel weg om dat een aanrijding met een stelling levensgevaarlijk is en ook nog eens snel gemaakt is. We kennen allemaal de filmpjes waarom het fout gaat. En daarom wilt u uw stellingen zo goed mogelijk beschermen. Dit om een catastrofe wel te zeggen te voorkomen en om uiteraard geld te besparen.

Stellingbescherming van zelfherstellende kunststof

Flexbarrier biedt een breed scala aan oplossingen voor zowel de stelling staanders als de kopse kanten. Flexbarrier haar staanderbescherming is een zelf staande oplossingen die dus niet in de grond bevestigd hoeft te worden. Het voordeel hiervan is dat bij een impact de vloer absoluut geen schade zal krijgen. De staanderbeschermer van Flexbarrier is van een speciaal ontwerp en heeft harde gedeeltes en flexibele gedeeltes op de plek van de impact en wordt in 1 keer geëxtrudeerd. Hierdoor is de buiten kant van hard kunststof om de klap op te vangen. De binnenkant is van het flexibele kunststof waardoor deze tijdens een impact indeukt. En daarna weer in haar oude status herstelt. Een goedkope oplossing die enorme schade kan voorkomen. Tevens is de kleur geel en stellingen zijn meestal blauw bijvoorbeeld waardoor het deel extra opvalt.

Ook de kopse kanten van stelling zijn risico punten voor de bedrijfsveiligheid. Flexbarrier heeft tal van oplossingen hiervoor. Om te kijken welke oplossing voor u van toepassing zou zijn, komt een van Flexbarrier haar vertegenwoordigers graag bij u op locatie kijken om u zo goed mogelijk te adviseren. Om dit advies zo goed mogelijk te geven word er naar een aantal punten gekeken. Onder andere: naar het verkeer, de snelheid en lading hiervan. De vloer waarop het bevestigd dient te worden en of er eventueel ook voetverkeer van toepassing is. Flexbarrier neemt al deze zaken mee hiermee in uw haar advies. Dit om de meest efficiënte oplossing te kunnen aanbieden in nauw overleg met de klant.

Liever telefonisch advies? Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug

  • Uw gegevens worden enkel gebruikt om contact met u op te nemen (Privacy verklaring)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stellingbescherming
Stellingbescherming
Stellingbescherming

Een offerte op maat

Wil je zorgen voor de best mogelijke aanrijdbeveiliging, dan komen wij graag langs voor een vrijblijvende inventarisatie. Wij kunnen je voorzien van advies en oplossingen op maat bieden in een persoonlijke offerte. Wij brengen alle elementen, processen en risico’s in kaart en laten zien hoe deze beveiligd kunnen worden, met als resultaat een prettige, veilige en efficiënte werkomgeving. Neem contact met ons op en wij helpen je zo snel mogelijk verder.

Stellingbescherming

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schokabsorberend

Hygiënisch

Bestand tegen slijtage

Roest niet

De werkvloer compleet beschermen

Stellingbescherming is een cruciale stap in het adequaat beveiligen van de werkvloer en het beschermen van medewerkers en goederen. Dit is een van de vele vormen van bescherming die met onze systemen mogelijk is. Overal waar mensen werken en waar potentiële gevaarlijke situaties kunnen ontstaan door aanrijdingen, is aanrijdbescherming mogelijk. Onze flexibele systemen zijn gemaakt van uitermate sterk kunststof. De delen zijn bestand tegen een zware impact en bieden derhalve een uitstekende bescherming. Desalniettemin zijn ze eenvoudig te installeren en te verplaatsen. Moeten stellingen worden verplaatst, dan kan de stellingbescherming mee worden verplaatst, worden aangepast of worden uitgebreid om ook op de nieuwe plek goede bescherming te bieden.

Maatwerk is de standaard

Benieuwd wat Flexbarrier hierin voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op. Heeft u graag dat er een vertegenwoordiger bij u langs komt, maak dan een afspraak. We horen graag van u.

Flexbarrier uw partner in kunststof aanrijdbeveiliging.

Stellingbescherming
Stellingbescherming
Stellingbescherming
Stellingbescherming
Stellingbescherming
Stellingbescherming
Stellingbescherming
Stellingbescherming
Stellingbescherming

Download: ontdek wat onze aanrijdbeveiliging de beste maakt

Download onze brochure en ontdek de verschillende toepassingen van kunststof aanrijdbeveiliging. Voor de diverse industrieën en sectoren waarvoor we werken.

Brochure 2020