Stellingbescherming

Goede stellingbescherming voorkomt een hoop schade

In winkels, magazijnen, warenhuizen, loodsen, transportcentra en op alle andere plekken waar zij staan, vertegenwoordigen zij een hoge waarde: stellingen. Stellingen bevatten vaak een waardevolle lading die behoorlijk kwetsbaar kan zijn. Waarom zou je het risico op aanrijdingen en (val)schade blijven nemen, als er een gemakkelijke oplossing voorhanden is? Stellingbescherming. Met stellingbescherming zorg je ervoor dat de inhoud van de stellingen en de stellingen zelf beschermd blijven tegen onbedoelde stoten en aanrijdingen. Dit voorkomt een hoop (financiële) schade. Uiteraard worden ook medewerkers op deze manier goed beschermd. Mochten er goederen uit de stelling vallen, dan houden aanwezige omstanders altijd voldoende ruimte en zullen zij niet geraakt worden.

Stellingbescherming voorkomt ongelukken

Overal binnen een organisatie of bedrijf is een risico op ongelukken, maar het ene risico is groter dan het andere. Stellingen vormen een hoog risico: wanneer hier ongelukken mee gebeuren, is dit vaak met grote gevolgen. Stellingbescherming zorgt voor een veilige winkel, loods, warenhuis of magazijn. Stellingbescherming bewijst in meerdere opzichten zijn waarden. Allereerst zorgt de bescherming ervoor dat er voldoende afstand wordt gecreëerd tussen de stellingen. Mensen die werkzaamheden uitvoeren, houden op deze manier automatisch gepaste afstand en lopen zo minimaal risico om geraakt te worden door vallende goederen.

Wanneer er tijdens het uitvoeren van werkzaamheden per ongeluk tegen de stellingen wordt gestoten, met bijvoorbeeld een lang object, zijn aanwezigen beschermd tegen valschade door goederen die uit de stellingen kunnen vallen. Door de bescherming is het onmogelijk voor voertuigen of voor mensen die bewegende machines of hulpmiddelen besturen om tegen de stellingen aan te rijden. De stevige barrière vangt op tijd de klap op, daarmee een hoop schade voorkomend. Wanneer stellingen omvallen, is de schade vaak niet te overzien. Met goede stellingbescherming voorkom je gevaarlijke situaties met een hoop (financiële) schade tot gevolg.

Liever telefonisch advies? Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug

  • Uw gegevens worden enkel gebruikt om contact met u op te nemen (Privacy verklaring)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een offerte op maat

Wil je zorgen voor de best mogelijke aanrijdbeveiliging, dan komen wij graag langs voor een vrijblijvende inventarisatie. Wij kunnen je voorzien van advies en oplossingen op maat bieden in een persoonlijke offerte. Wij brengen alle elementen, processen en risico’s in kaart en laten zien hoe deze beveiligd kunnen worden, met als resultaat een prettige, veilige en efficiënte werkomgeving. Neem contact met ons op en wij helpen je zo snel mogelijk verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schokabsorberend

Hygiënisch

Bestand tegen slijtage

Roest niet

De werkvloer compleet beschermen

Stellingbescherming is een cruciale stap in het adequaat beveiligen van de werkvloer en het beschermen van medewerkers en goederen. Dit is een van de vele vormen van bescherming die met onze systemen mogelijk is. Overal waar mensen werken en waar potentiële gevaarlijke situaties kunnen ontstaan door aanrijdingen, is aanrijdbescherming mogelijk. Onze flexibele systemen zijn gemaakt van uitermate sterk kunststof. De delen zijn bestand tegen een zware impact en bieden derhalve een uitstekende bescherming. Desalniettemin zijn ze eenvoudig te installeren en te verplaatsen. Moeten stellingen worden verplaatst, dan kan de stellingbescherming mee worden verplaatst, worden aangepast of worden uitgebreid om ook op de nieuwe plek goede bescherming te bieden.

Maatwerk is de standaard

Geen stellinguitrusting is hetzelfde. Daarom is bij ons maatwerk de standaard. Wij kunnen elke plek waar stellingen staan op maat beveiligen en indien gewenst aanvullende bescherming bieden (denk aan paden, wanden, deuren op kolommen). Neem contact met ons op en wij komen langs om de locatie te bekijken. Ter plekke kunnen wij je voorzien van advies en brengen wij de risico’s in kaart. Op basis hiervan maken wij een persoonlijke offerte met scherpe prijzen. Met onze stellingbescherming ben je zeker van optimale veiligheid en scherpe prijzen dankzij een uniek systeem en jarenlange ervaring.

Download: ontdek wat onze aanrijdbeveiliging de beste maakt

Download onze brochure en ontdek de verschillende toepassingen van kunststof aanrijdbeveiliging. Voor de diverse industrieën en sectoren waarvoor we werken.