AANRIJDBEVEILIGING VOOR DE RETAIL EN WINKELCENTRA

Aanrijdbeveiliging in retail en winkelcentra

De logistiek in de retail en in winkelcentra is een erg belangrijk onderdeel. Met grote vrachtwagens worden dagelijks vele goederen aangeleverd. Het veilig laden en lossen van goederen is daarom noodzakelijk. Met het aanrijden van vrachtwagens en het lossen met behulp van een heftruck is er altijd een risico op ongelukken. Juist in deze branches is het voorkomen van ongelukken daarom erg belangrijk. Met goed en strategisch geplaatste aanrijdbeveiliging kunt u ongelukken voorkomen, alsmede schade aan de goederen, de voertuigen en uw bedrijfsgebouw.

Voorkom financiële schade

Een goede Aanrijdbeveiliging voorkomt u dat personeel slachtoffer wordt van lichamelijk ongemak door een ongeluk. Maar ook voor u is een investering in goede beveiliging noodzakelijk. Wanneer er een ongeluk plaatsvindt en een personeelslid raakt gewond, dan is hij of zij langdurig uit de running. Dit kan u erg veel geld kosten. U kunt het personeelslid niet inzetten, maar moet toch voor vervanging zorgen en daarnaast moet u wettelijk ook nog eens ziekengeld betalen. Blijkt dat ten tijde van het ongeluk uw veiligheidsvoorzieningen niet in orde waren, dan is er een kans dat u een schadevergoeding moet betalen. Daarnaast kan ook schade aan goederen, voertuigen en gebouwen u erg veel geld kosten.

Liever telefonisch advies? Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug

  • Uw gegevens worden enkel gebruikt om contact met u op te nemen (Privacy verklaring)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stelling bescherming retailsector
Stelling bescherming retailsector
Stelling bescherming retailsector

Schade bij het laden en lossen

Bij het bevoorraden van uw winkel is er vaak toepassing van verkeer wat vlug naar binnen en buiten gaat. Voorkom grote financiële schade door dat uw personeel in haar haast per ongeluk schade rijd. Iedereen winkelier kent het wel, even vlug lossen of even vlug laden. Hierbij wil het helaas vaak voorkomen dat er met een kar of klein voertuig tegen een pand of inventaris word aangereden. Beschadigingen die vaak snel de kosten inlopen. Voorkom deze kosten door te investeren in kunststof aanrijdbeveiliging. Door bijvoorbeeld het plaatsen van palen bij een doorgang voorkomt u schade aan uw (rol)deur.

Een offerte op maat

Wil je zorgen voor de best mogelijke aanrijdbeveiliging, dan komen wij graag langs voor een vrijblijvende inventarisatie. Wij kunnen je voorzien van advies en oplossingen op maat bieden in een persoonlijke offerte. Wij brengen alle elementen, processen en risico’s in kaart en laten zien hoe deze beveiligd kunnen worden, met als resultaat een prettige, veilige en efficiënte werkomgeving. Neem contact met ons op en wij helpen je zo snel mogelijk verder.

Retail sector bescherming

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schokabsorberend

Hygiënisch

Bestand tegen slijtage

Roest niet

Kunststof aanrijdbescherming, een duurzame oplossing

Omdat u in de retail en winkelcentra te maken heeft met veelvuldig logistiek transport wat door mensen uitgevoerd wordt, is hoogwaardige beveiliging noodzakelijk. Wij zijn gespecialiseerd in kunststof aanrijdbescherming. Kunststof heeft veel voordelen ten opzichte van andere materiaalsoorten. Kunststof heeft de eigenschap dat het stoten goed kan absorberen en maximale demping geeft. Kunststof is flexibel, waardoor het bij een ongeluk mee kan bewegen en schade tot een minimum kan beperken. Daarnaast is het kunststof sterk, waardoor u van een uiterst duurzame beveiliging profiteert. Kunststof aanrijdbescherming kan tevens in tal van andere branches worden toegepast, zoals in parkeergarages, luchthavens, in de bouw en allerlei soorten magazijnen en opslagcentra. Hiermee zijn onze kunststof profielen zeer veelzijdig in te zetten.

Toekomstbestendig door flexibiliteit

Flexibiliteit heeft niet alleen betrekking op het gebruik van kunststof in onze aanrijdbescherming. Onze kunststof beveiliging is zeer gemakkelijk aan te passen en uit te breiden. Uw winkelcentrum of bijbehorend is verbouwd, waardoor er aanpassingen in de beveiligingen nodig zijn? Of het distributieproces wordt aangepast? Dan kan onze beveiliging zeer gemakkelijk en zonder al te veel moeite aangepast en uitgebreid worden.

Stelling bescherming retailsector
Stelling bescherming retailsector
Stelling bescherming retailsector
Stelling bescherming retailsector
Stelling bescherming retailsector
Stelling bescherming retailsector
Stelling bescherming retailsector
Stelling bescherming retailsector
Stelling bescherming retailsector

Download: ontdek wat onze aanrijdbeveiliging de beste maakt

Download onze brochure en ontdek de verschillende toepassingen van kunststof aanrijdbeveiliging. Voor de diverse industrieën en sectoren waarvoor we werken.

brochure 2020