KUNSTSTOF PERSOONSBESCHERMING

Persoonsbescherming houdt mensen veilig

Mensen zijn kwetsbaar tijdens de uitvoering van hun werk, daarom is persoonsbescherming in alle ruimtes ook zo belangrijk. Waar mensen en voertuigen samenkomen, of mensen zich bevinden op plekken waar op welke manier dan ook risico is (zware materialen, gevaarlijke apparaten, enzovoorts), gebeuren ongelukken. Deze ongelukken gebeuren helaas maar al te vaak omdat personen onvoldoende zijn beschermd, gevaarlijke plekken of risicogebieden onvoldoende zijn afgeschermd of het voor mensen onduidelijk was waar zij wel en niet mochten komen. Met persoonsbescherming zorg je ervoor dat er geen onduidelijkheid kan bestaan en creëer je op een effectieve wijze afstand tussen personen en voertuigen of andere elementen die een risico kunnen vormen. Daarnaast heeft de kunststof aanrijdbeveiliging van Flexbarrier allemaal innovatieve oplossingen zoals onder andere in de vorm. Dit zodat wanneer er een impact komt tussen heftruck en aanrijdbeveiliging, in deze situatie kan met de ribbelvorm van de aanrijdbeveiliging de lepel van de heftruck er niet onderdoor schieten. Maar zal deze er in blijven hangen. Waardoor een voetgang achter de beveiliging zich geen zorgen hoeft te maken. Flexbarrier kent nog tal van voordelen hierin. Benieuwd naar deze oplossingen neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag. Heeft u liever een vertegenwoordiger op locatie? Maak dan gerust een afspraak.

Een passende oplossing voor uw bedrijf nodig?

Of je nu op zoek bent naar eenvoudige maar doeltreffende bescherming voor een enkel gebied, of behoefte hebt aan de creatie van een complete infrastructuur: alles is mogelijk. Wij beschikken over de ervaring en expertise om ook voor jouw situatie de ideale oplossing te bieden.

Neem contact op voor een offerte op maat

Wij kunnen maatwerk leveren om ook voor jou de ideale persoonsbescherming te installeren. Neem contact met ons op voor een afspraak of voor meer informatie. Wij komen graag langs op locatie om ter plekke te bekijken wat de beste oplossing is.

Flexbarrier uw partner in kunststof aanrijdbeveiligingen!

Liever telefonisch advies? Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug

  • Uw gegevens worden enkel gebruikt om contact met u op te nemen (Privacy verklaring)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Persoonsbescherming
Materiaalbescherming
Persoonsbescherming

Voorkom schade aan uw personeel

Voorkom schade aan uw personeel als het gevolg van aanrijdingen. Ontdek de verschillende toepassingen of vraag onze specialisten naar een advies op maat. We informeren u graag over de mogelijkheden, aan de hand van aanrijdbeveiliging die we voor andere organisaties realiseerden. Altijd afgestemd op de unieke situatie binnen uw bedrijf, voor maximale bescherming van personen, materialen, apparatuur, uw gebouw en meer.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en zorgen voor een totaaloplossing. Een veilige situatie binnen uw organisatie, afgestemd op de specifieke risico’s waar u mee te maken heeft. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Materiaalbescherming

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schokabsorberend

Hygiënisch

Bestand tegen slijtage

Roest niet

Creëer duidelijke paden

Verwarring kan een groot risico vormen en ongelukken veroorzaken. Hoe vaak komt het niet voor dat een persoon wordt aangereden of gewond raakt omdat hij of zij op een plek was beland waar ongeautoriseerde mensen niet mogen komen? Dit soort verwarring kan leiden tot gevaarlijke situaties, met schade en letsel tot gevolg. Met onze persoonsbescherming zorg je ervoor dat deze verwarring niet zal optreden. De duidelijke, opvallende barrières laten zien waar mensen wel en niet mogen komen. Je zorgt eenvoudig voor afgeschermde zones of creëert paden waarmee je bijvoorbeeld voetgangers en voertuigen gescheiden houdt.

Personen zijn beschermd tegen ongelukken

De persoonsbescherming is van zeer sterk kunststof en is bestand tegen een zware impact. Hiermee zijn personen goed beschermd tegen eventuele ongelukken. Onze bescherming is dan ook bijzonder geschikt voor toepassing in bijvoorbeeld stadions, tijdens evenementen en in expositieruimten. Juist hier gebeuren veel ongelukken door menselijke fouten. Goede scheiding van personen en gebieden is dan ook een must. Met onze bescherming kan deze scheiding op elke gewenste wijze gerealiseerd worden. Dit kan permanent zijn, maar dankzij onze flexibele kunststof toepassingen kunnen barrières, zones en paden ook tijdelijk worden aangebracht.

Een veilige werkvloer

De persoonsbescherming is een ideale oplossing voor de werkvloer. Overal waar mensen werken met machines en/of voortuigen kan de bescherming worden aangebracht voor extra veiligheid. Zelfs op de werkvloer, waar mensen doorgaans precies weten wat wel en niet kan, gebeuren ongelukken door onoplettendheid of foutjes. Deze ongevallen kunnen grote gevolgen hebben, maar zijn eenvoudig te voorkomen met de juiste persoonsbescherming.

Een veelgebruikte toepassing van onze persoonsbescherming op de werkvloer, is het scheiden van werkprocessen. In één ruimte werken doorgaans meerdere afdelingen of personen met verschillende taken. In magazijnen of in werkplaatsen besturen werknemers heftrucs of steekwagens, terwijl andere werknemers werkzaamheden uitvoeren waarbij ze door de ruimte heen lopen. Persoonsbescherming leidt deze werkzaamheden letterlijk in goede banen.

Persoonsbescherming
Persoonsbescherming
Persoonsbescherming
Persoonsbescherming
Aanrijdbeveiliging
Aanrijdbeveiliging magazijn
Aanrijdbeveiliging hek
Aanrijdbeveiliging distributie
Aanrijdbeveiliging hoog

Download: ontdek wat onze aanrijdbeveiliging de beste maakt

Download onze brochure en ontdek de verschillende toepassingen van kunststof aanrijdbeveiliging. Voor de diverse industrieën en sectoren waarvoor we werken.

Brochure 2020