AANRIJDBEVEILIGING VOOR DE PARKEERGARAGE

Aanrijdbescherming voor parkeergarages

Het is een vertrouwd beeld in parkeergarages: pilaren met strepen in allerlei kleuren van auto’s die hier per ongeluk tegenaan gereden of langs geschraapt zijn. Het is ontzettend zonde en zeer frustrerend voor mensen die gebruikmaken van de garage. Als beheerder van een parkeergarage kun je hier echter zeer eenvoudig iets aan doen. Flexbarrier is gespecialiseerd in het leveren van aanrijdbeveiliging voor parkeergarages. Op eenvoudige en effectieve wijze maak je alle garages praktischer, veiliger en aangenamer voor bezoekers. Dit met behulp van onze zeer sterke, maar uiterst flexibele kunststof oplossingen.

Verschillende soorten aanrijdbeveiliging

De aanrijdbeveiliging voor parkeergarages kan in verschillende soorten worden geleverd. Achter parkeerplaatsen kan stootbeveiliging worden aangebracht tegen, zodat auto’s niet tegen de muur aan rijden bij het inparkeren. Hiermee verhelp je direct een van de meest voorkomende vormen van schade in de garage. Rond pilaren en bij bochten kan botsbeveiliging worden aangebracht zodat auto’s niet langs het beton rijden wanneer een draai verkeerd wordt ingeschat. Parkeerplekken kunnen door middel van rails van elkaar gescheiden worden, zodat automobilisten elkaars auto niet beschadigen bij het in- en uitstappen en iedereen genoeg ruimte heeft om te parkeren. Ook automaten en slagbomen kunnen op meerdere manieren worden beschermd.

Liever telefonisch advies? Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug

  • Uw gegevens worden enkel gebruikt om contact met u op te nemen (Privacy verklaring)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wand bescherming
Wandbescherming
Wandbescherming

Waarom kunststof in tegen stelling tot staal of beton?

In veel parkeergarages ziet u nu betonnen of stalen aanrijdbeveiliging. Deze keuze is vaak gebaseerd op basis van de aanschaf en montage prijs. Echter is de schade die ontstaat bij een aanrijding met deze producten vele malen groter dan bij een aanrijding met een kunststof aanrijdbeveiliging. Kosten die simpel weg bespaard kunnen worden door het plaatsen van een duurzamer product. Ook uw parkeergarage zal minder beschadigen bij een impact. Zo zult na een flinke impact tegen een stalen beveiliging naast het repareren van de beveiliging ook de vloer moeten herstellen. Dit soort problemen zijn verleden tijd bij een kunststof oplossing. Benieuwd wat Flexbarrier hierin voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vlug contact met ons op.

Materiaalbescherming

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schokabsorberend

Hygiënisch

Bestand tegen slijtage

Roest niet

Parkeergarages profiteren van aanrijdbeveiliging

De ontelbare parkeergarages in ons land vormen er stuk voor stuk bewijs van: in de garages gebeuren zeer veel ongelukken. Of het nu voortkomt uit onoplettendheid, een inschattingsfout of een onverwachte situatie: de meeste garages zijn erg krap en bij het kleinste foutje zit een automobilist tegen een muur of pilaar aan. Met aanrijdpreventie is dit eenvoudig te voorkomen. Onze kunststof beveiliging is specifiek ontworpen om tegen een flinke impact te kunnen, maar ook om schade bij een eventuele aanrijding te minimaliseren. Het zorgt niet alleen voor minder schade aan voertuigen, maar zal ook leiden tot minder onderhoud aan de garage.
Op plekken waar de meeste schade wordt gemaakt, bijvoorbeeld bij het in- en uitrijden, het inparkeren en het nemen van bochten, kan beveiliging worden aangebracht. Dit zorgt in meerdere opzichten voor veiligere parkeergarages. Niet alleen helpt deze beveiliging schade te voorkomen in het geval van een daadwerkelijke aanrijding; gevaarlijke punten worden ook beter zichtbaar. Dit zal gebruikers van de garage beter bij de les houden en ervoor zorgen dat zij voorzichtiger rijden. Goede bescherming heeft dan ook een preventieve werking. Daarom kan deze door ons worden geleverd in diverse opvallende kleuren. Automobilisten zien direct waar er risico is op contact en zullen hier automatisch hun snelheid aanpassen. Er zullen minder ongelukken gebeuren in parkeergarages die zijn uitgerust met deze beveiliging en als er onverhoopt toch een ongeluk gebeurt, zal de schade aanzienlijk minder zijn.

wandbescherming
Dubbel bescherming
Materiaalbescherming
Lage bescherng
Aanrijdbeveiliging
Aanrijdbeveiliging magazijn
Aanrijdbeveiliging hek
Aanrijdbeveiliging distributie
Aanrijdbeveiliging hoog

Download: ontdek wat onze aanrijdbeveiliging de beste maakt

Download onze brochure en ontdek de verschillende toepassingen van kunststof aanrijdbeveiliging. Voor de diverse industrieën en sectoren waarvoor we werken.

brochure 2020