Over ons

FlexBarrier is uw rechterhand, adviseur en uitvoerder
voor een veilige werkomgeving.

Wij leveren aanrijdbeveiliging voor opslag- en distributieruimten, autowasstraten, showrooms en bijvoorbeeld koeltechnische ruimtes. Dankzij de HACCP-certificering van onze kunststof aanrijdbeveiliging lenen onze producten zich ook uitstekend voor toepassingen in de food-, horeca- en zorgsector.

Voor klanten in de Benelux

Vanuit onze vestiging in Uden leveren we onze oplossingen aan klanten door heel Nederland en in België & Luxemburg. Met een vast team van specialisten staan we voor u klaar om uw specifieke vragen te beantwoorden en creatieve oplossingen uit te werken.

Wij luisteren naar uw wensen en stellen uw behoeften centraal in de oplossing. Op die manier leveren we gedegen adviezen en realiseren we aanrijdbeveiliging die uw verwachtingen overtreft. Onze vakmannen verzorgen de vakkundige montage op locatie, zodat u kunt rekenen op een 100% veilige werkomgeving.

Wij zijn uw specialist voor aanrijdbeveiliging in iedere bedrijfsomgeving. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons een e-mail naar info@flexbarrier.nl of bel met nummer +31 (0)851144480.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Neem dan contact met ons op

Kantoor
Boerhaaveweg 4, 3401 MN, Ijsselstein, Nederland

Showroom en magazijn
Linie 23 5405 AR Uden, Nederland

+31 (0)851144480
info@flexbarrier.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aanrijdbeveiliging
Aanrijdbeveiliging palen
Aanrijdbeveiliging beurs
Aanrijdbeveiliging magazijn