Flexbarrier heeft ondanks Covid-19 toch nog een mooi jaar gehad. De vraag naar kunststof aanrijdbeveiliging blijft groeien. Inmiddels hebben we veel nieuwe producten kunnen introduceren afgelopen jaar. Een van de nieuwste producten die wij met groot succes hebben geïntroduceerd is de B-FLEX kunststof aanrijdbeveiliging in combinatie met staal. En begin volgend jaar komt er een nieuw programma uit voor vrachtwagen stops.

Inmiddels zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor 2021. Doordat het assortiment enorm gegroeid is en omdat wij onze producten overzichtelijk willen houden voor onze klanten en dealers hebben wij een product/voorraad catalogus ontwikkelt welke begin 2021 wordt geïntroduceerd eveneens als allerlei nieuwe producten.

Organisatie

Sentho is de expert op het gebied van hygiënische wand- en plafondsystemen.  Sentho is adviseur en uitvoerder van complexe nieuwbouw – en renovatie projecten waar hygiëne, vloeistofdichtheid en / of isolatie van verwerkingsruimten van belang zijn. Sentho is betrokken vanaf het advies tot de montage. Door de kennis en ervaring kunnen ze het juiste advies geven voor verschillende situaties en de projecten van begin tot het einde goed begeleiden. Door de hygiënische en vloeistofdichte eigenschappen van de systemen zijn deze uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de food-, horeca- en de zorgsector. Klanten van Sentho bestaan bijvoorbeeld uit groothandels in de food, voedselproducenten en restaurants. Doordat Sentho van begin tot het eind betrokken is bij de nieuwbouw- en renovatieprojecten, heb je als Accountmanager een afwisselende rol. Je denkt mee om de klant van het juiste advies te voorzien en bent betrokken tot het project succesvol is afgerond.

Vrachtwagen voorzien van reclame

Door de nieuwe ontwikkelingen en de groei van Flexbarrier hebben wij vrachtwagens voorzien van onze eigen reclame zodat het ook duidelijk is wat we komen afleveren bij onze klanten. Inmiddels is dan ook de eerste vrachtwagen met oplegger voorzien van onze reclame.

Meer samenwerkingen

Het komt steeds vaker voor dat wij naast het leveren, adviseren en monteren ook aanvragen krijgen van aannemers, bouwbedrijven en bedrijven die stellingen plaatsen. Vaak is de aanrijdbeveiliging iets wat ze achteraf bespreken en dit ook leveren. Echter is een goede beveiliging van uw magazijn of bijvoorbeeld productieruimte enorm belangrijk, want u wilt dat uw magazijn veilig is en er over 10 jaar nog steeds netjes uit ziet en veilig is. Dit is dan ook precies waar onze expertise ligt. En dat is het adviseren in de juiste duurzame oplossingen zodat u niet na elke aanrijding de beveiliging in uw magazijn moet aanpassen.

Hoe doen wij dat dan? Dit doen wij heel eenvoudig door middel van ons 4 stappenplan:

  • Contact en adviseren
  • Inmeten en offreren
  • Opstarten en uitvoeren
  • Oplevering en aftersales

Houdt onze socialmedia en de nieuwspagina goed in de gaten, want aankomende maanden zullen wij u regelmatig voorzien van nieuws en innovaties.

Wij wensen u dan ook ondanks de Covid-19 tijd toch nog mooie feestdagen toe en een gelukkig, maar vooral veilig 2021.

Met vriendelijke groet,

Het Flexbarrier Team.