Materiaalnescherming

Ongeluk zit in een klein hoekje

Inventaris, stellingen, heftrucks, hekwerken, machines, panden en ga zo maar door, misschien wel het meest vitale goed dat een onderneming inpandig als extern heeft. Het dus ook het laatste wat u beschadigd wil zien. Beschadigingen die veel geld kosten maar daar in tegen erg makkelijk zijn te voorkomen. Bij deze meeste groothandels, fabrieken en dergelijke ondernemingen zijn er altijd veel transportbewegingen. Tijdens elk transport is de kans op schade groter dan men denkt. Een heftruck om maar een voorbeeld te noemen weegt als snel 4 ton. U kunt zich voorstellen dat als dit soort materieel ergens tegenaan komt, al is het maar heel zacht, dan is de schade altijd groter dan je denkt. Niet alleen schade aan het object zelf, maar ook schade bijvoorbeeld aan de heftruck.

Materiaal veilig door simpel hekwerk, hoekbeschermers en palen

Bij fabrieken is het vaak nog veel belangrijker. Machines die 24 uur 7 dagen in de week aan het draaien zijn die moeten beschermd worden. Doet u dit niet dan kan een kleine tik door bijvoorbeeld een handpallettruck de schade enorm zijn. De machines moet stopgezet worden, en de productie moet in zijn geheel opnieuw opgezet worden. Dit kost veel meer dan die paar voorzieningen die u kunt treffen met Flexbarrier kunststof aanrijdbeveiliging. U kunt namelijk met het plaatsen van een simpel hekwerk, hoekbeschermers en palen uw materialen veilig wegborgen. Naast deze oplossingen heeft Flexbarrier ook een tal van oplossingen zoals deuren die het bereikbaar maken van het materieel gemakkelijk en eenvoudig maken. Maar wanneer dit niet nodig is en het hermetisch afgesloten kan worden is dit uiteraard ook mogelijk.

Liever telefonisch advies?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug

  • Uw gegevens worden enkel gebruikt om contact met u op te nemen (Privacy verklaring)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Materiaalbescherming
Materiaalbescherming
Materiaalbescherming persoonsbescherming

Een offerte op maat

Wil je zorgen voor de best mogelijke aanrijdbeveiliging, dan komen wij graag langs voor een vrijblijvende inventarisatie. Wij kunnen je voorzien van advies en oplossingen op maat bieden in een persoonlijke offerte. Wij brengen alle elementen, processen en risico’s in kaart en laten zien hoe deze beveiligd kunnen worden, met als resultaat een prettige, veilige en efficiënte werkomgeving. Neem contact met ons op en wij helpen je zo snel mogelijk verder.

kolombescherming

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schokabsorberend

Hygiënisch

Bestand tegen slijtage

Roest niet

Flexbarrier heeft duurzame oplossingen

Flexbarrier kunststof aanrijdbeveiliging is een duurzame oplossingen want onze producten kunnen meerdere impacts absorberen. Gebruikt u stalen aanrijdbeveiliging dan kan deze, in de meeste gevallen, maar een keer worden gebruikt en moet ie vervangen worden. Helemaal als u de jaarlijkse inspectie heeft. Kies daarom Flexbarrier kunststof aanrijdbeveiliging voor de juiste opmaat oplossing voor uw materiaalbescherming.

Wij leveren maatwerk

Had u graag dat er een van onze vertegenwoordigers bij u op locatie langs komt? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Flexbarrier uw partner in kunststof aanrijdbeveiligingen!

wandbescherming laag
wandbescherming dubbel
wandbescherming hoog
wandbescherming laag

Download: ontdek wat onze aanrijdbeveiliging de beste maakt

Download onze brochure en ontdek de verschillende toepassingen van kunststof aanrijdbeveiliging. Voor de diverse industrieën en sectoren waarvoor we werken.

brochure 2020