MAGAZIJN & DISTRIBUTIE

Aanrijdbeveiliging voor magazijn en distributie

Overal waar mensen aan het werk zijn, zijn risico’s aanwezig. Niet alleen voor mensen zelf, maar ook voor panden en goederen. Aanrijdbeveiliging voor magazijn en distributie is een vak apart. Een vak waarin wij jarenlange ervaring en expertise hebben opgebouwd zodat we jou van dienst kunnen zijn met de best mogelijke bescherming. Zoek je bescherming voor je spullen tijdens verwerking, opslag en transport, dan zijn er talloze (op maat gemaakte) mogelijkheden om hiervoor te zorgen. Investeer hierin en zorg voor een veilige omgeving waarin mensen, machines en producten adequaat beschermd zijn tegen de risico’s van aanrijdingen en botsingen.

Magazijn en distributie goed beschermd

Tijdens werkzaamheden in het magazijn en distributie is het van groot belang dat alles veilig verloopt. Je wilt medewerkers en goederen beschermen om letsel en schade aan personen en spullen uit te kunnen sluiten. Overal waar mensen werken, zijn risico’s aanwezig en een van die risico’s is een aanrijding. Het gebeurt helaas veel te vaak en dikwijls met ernstige gevolgen. Bij werk in een magazijn en distributie wordt vaak gebruikgemaakt van zware hulpmiddelen zoals vrachtwagens, bestelauto’s, heftrucs, steekwagens en andere voertuigen. Bij een aanrijding tussen dergelijke voertuigen en hulpmiddelen met een persoon of met goederen, is de schade vaak groot. Door het plaatsen van kunststof aanrijdbeveiliging van Flexbarrier i.p.v. staal of andere kunststoffen, voorkomt u beschadigingen aan uw vloer, voertuig en allerbelangrijkste personeel. De kunststof aanrijdbeveiliging van Flexbarrier is van een dermate hoge kwaliteit dat het al op 10 centimeter van uw huidige wand of stelling geplaats kan worden. Dit zodat u zo min mogelijk ruimte verliest. Binnen de warehousing erg kostbare ruimte.

Wij beschikken over jarenlange ervaring en expertise op het gebied van aanrijdbeveiliging en bieden specifieke oplossingen voor de bescherming van panden, inventaris, goederen en personen. De aanrijdbeveiliging zorgt ervoor dat spullen en mensen adequaat zijn beveiligd tegen de risico’s van een aanrijding, terwijl alle werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden zoals gebruikelijk.

Liever telefonisch advies?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug

  • Uw gegevens worden enkel gebruikt om contact met u op te nemen (Privacy verklaring)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wandbescherming laag
Wandbescherming hoog
Wandbescherming laag

Een offerte op maat

Wil je zorgen voor de best mogelijke aanrijdbeveiliging in jouw magazijn en distributie, dan komen wij graag langs voor een vrijblijvende inventarisatie. Wij kunnen je voorzien van advies en oplossingen op maat bieden in een persoonlijke offerte. Wij brengen alle elementen, processen en risico’s in kaart en laten zien hoe deze beveiligd kunnen worden, met als resultaat een prettige, veilige en efficiënte werkomgeving. Neem contact met ons op en wij helpen je zo snel mogelijk verder.

stelling bescherming

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schokabsorberend

Hygiënisch

Bestand tegen slijtage

Roest niet

Kwalitatieve kunststof oplossingen

Met hoogwaardige, uiterst sterke maar desondanks flexibele kunststof oplossingen kan er gezorgd worden voor optimale bescherming van alles wat je waardevol is. Magazijn en distributie aanrijdbeveiliging kan indien gewenst geheel op maat worden gemaakt. Of je nu de schappen in een magazijn wilt beveiligen tegen aanrijdingen door heftrucks, of de gehele keten van magazijn en distributie wilt beveiligen: overal waar personen en goederen risico lopen, kan gezorgd worden voor passende beveiliging. Schappen, deuren, paden, machines en nog veel meer onderdelen van een magazijn of warenhuis kunnen worden voorzien van op maat gemaakte bescherming in de vorm van rails, stootranden of barrières. Ook bij transport kan ervoor worden gezorgd dat zowel de route van personen en goederen naar vrachtwagens en schepen toe, alsmede het inladen en vervoeren van goederen zelf optimaal is beschermd.

Een flexibel systeem

Mocht er iets veranderen in jouw magazijn of distributieproces waardoor aanpassingen van de
beveiliging nodig is, dan is dit met onze kunststof oplossingen geen probleem: de bescherming is snel
en efficiënt aangepast en kan eenvoudig worden veranderd of uitgebreid.

Wandbescherming laag
Wandbescherming dubbel
Wandbescherming hoog
Wandbescherming laag

Download: ontdek wat onze aanrijdbeveiliging de beste maakt

Download onze brochure en ontdek de verschillende toepassingen van kunststof aanrijdbeveiliging. Voor de diverse industrieën en sectoren waarvoor we werken.

brochure 2020