AANRIJDBEVEILIGING VOOR IN DE LUCHTHAVENS

Aanrijdbeveiliging voor luchthavens

Luchthavens zijn de drukste hubs die wij kennen: vierentwintig uur per dag is er bedrijvigheid met vliegtuigen, personeel en passagiers. Vanwege de bedrijvigheid is veiligheid in alle opzichten een absolute must. Goederen, personen, vliegtuigen en andere voertuigen moeten zich veilig en efficiënt kunnen verplaatsen op een luchthaven. Georganiseerde chaos is eerder regel dan uitzondering op een vliegveld. Hoe zorg je er dan voor dat alles in goede banen loopt en al die stromen mensen en voertuigen elkaar niet hinderen, of erger nog: elkaar schade toebrengen? Met onze flexibele kunststof rails, wandbescherming, deurbescherming, stootblokken, kolommen en barrières zorg je voor optimale aanrijdbeveiliging op risicovolle of gevaarlijke plekken. Luchthavens worden er ordelijker en veiliger door. Daarnaast is het mogelijk om met onze systemen gebieden af te schermen, paden aan te leggen of zones te creëren. De toepassing van onze systemen op luchthavens is zeer multifunctioneel en kan altijd op maat worden aangeboden. Hier lees je hoe wij luchthavens helpen om overzichtelijker en veiliger te worden voor personeel en passagiers.

Liever telefonisch advies?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug

  • Uw gegevens worden enkel gebruikt om contact met u op te nemen (Privacy verklaring)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bescherming laag wand
wandbescherming hoog
wandbescherming laag

Een offerte op maat

Naast het buitenterrein met het zware verkeer, beschikt Flexbarrier ook over een breed programma aan lichter aanrijdbeveiliging om zo binnen ook uiterst van toepassing zijn. Zo kunnen bijvoorbeeld bagage banden beveiligd worden tegen heet aanrijden van bagagekarretjes. Reizigers die in alle haast nog even hun bagage van de rol baan afpakken. En vervolgens met de bagage kar vol tegen de peperdure baan aan komen. Voor kom dit soort onnodige schades door een simpele aanrijdbeveiliging voor de baan te plaatsen. Ook de doorgangen voor het bagage verkeer zijn pijnpunten binnen de luchthaven wereld. Flexbarrier heeft ook voor deze doorgangen speciale palen om te zorgen dat er zo min mogelijk schade aan pand en voertuig zal komen. Flexbarrier komt graag bij u op locatie kijken wat er voor u van toepassing is. En heeft in alle situaties een passende oplossing. Nieuwsgierig geworden? Neem dan vlug contact met ons op.

Goederen bescherming

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schokabsorberend

Hygiënisch

Bestand tegen slijtage

Roest niet

Zo worden luchthavens overzichtelijker en veiliger

Aanrijdbeveiliging voor luchthavens biedt, zoals de naam al doet vermoeden, bescherming. Echter is het opvangen van een impact en het beschermen van waardevolle panden, voertuigen of goederen niet het enige waar deze beveiliging voor zorgt. Met onze modules kun je namelijk zeer efficiënt gebieden afbakenen en paden of wegen isoleren om bijvoorbeeld transportstromen te reguleren en gescheiden te houden. Ook voor passagiers op de luchthaven zorgen onze oplossingen voor duidelijkheid: zo zijn er omheiningen te maken waaraan mensen in een oogopslag kunnen zien dat bepaalde gebieden voor hen niet toegankelijk zijn.

Zo wordt schade voorkomen

Buiten het oog van de passagier vindt men op luchthavens vaak de grootste risico’s. Bijvoorbeeld bij de bagageafhandeling, waar men in hoog tempo moet werken met waardevolle en dikwijls zware spullen. Hier is het van essentieel belang dat dit veilig gebeurt. Zowel de mensen die werken met de bagage als de bagage zelf moet optimaal beschermd zijn. Bagage die valt, een wagen die tegen een koffer rijdt, een medewerker die door een wagen wordt aangereden: het zijn helaas allemaal realistische scenario’s op luchthavens. Met behulp van onze oplossingen kun je deze situaties helpen voorkomen. Als het dan toch een keer misgaat, heb je de zekerheid dat mensen en goederen adequaat worden beschermd door onze bijzonder sterke kunststof aanrijdbeveiliging. Transportbanden kunnen worden afgezet, er kan een plek waar goederen kunnen worden opgestapeld worden afgebakend, met barrières kunnen rijbanen worden gecreëerd en voor iedereen kunnen er zones worden ingericht zodat duidelijk is wat de diverse werkterreinen zijn. Ook voor passagiers die naar een vliegtuig moeten lopen om te boarden, kunnen wij een veilige oplossing bieden.

wandbescherming luchthaven
Dubbel bescherming luchthaven
hoge bescherming luchthaven
lage bescherming luchthaven

Download: ontdek wat onze aanrijdbeveiliging de beste maakt

Download onze brochure en ontdek de verschillende toepassingen van kunststof aanrijdbeveiliging. Voor de diverse industrieën en sectoren waarvoor we werken.

Brochure 2020