KUNSTSTOF KOLOMBESCHERMING

Kolombescherming voorkomt ongelukken

Kolommen en pilaren zijn een noodzakelijk kwaad: ze hebben een dragende functie en niet zelden zijn er in gebouwen veel kolommen aanwezig. Deze kunnen niet verwijderd worden en staan soms op onhandige plekken met het oog op de uit te voeren werkzaamheden. Dit maakt een aanrijding met een kolom vroeg of laat onvermijdelijk, met alle gevolgen van dien. Kolombescherming is daarom een slimme investering voor elk pand met kolommen of pilaren op plekken waar mensen moeten werken. Hiermee voorkom u dat het pand schade oploopt in het geval van een aanrijding. Andersom geldt natuurlijk ook: voertuigen en goederen worden ook beschermd tegen een impact met zo’n hard stuk beton.

Een passende oplossing voor uw bedrijf nodig?

Of je nu op zoek bent naar eenvoudige maar doeltreffende bescherming voor een enkel gebied, of behoefte hebt aan de creatie van een complete infrastructuur: alles is mogelijk. Wij beschikken over de ervaring en expertise om ook voor uw situatie de ideale oplossing te bieden.

Neem contact op voor een offerte op maat

Wij kunnen maatwerk leveren om ook voor jou de ideale kunststof kolombescherming te installeren. Neem contact met ons op voor een afspraak of voor meer informatie. Wij komen graag langs op locatie om ter plekke te bekijken wat de beste oplossing is.

Liever telefonisch advies? Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug

  • Uw gegevens worden enkel gebruikt om contact met u op te nemen (Privacy verklaring)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Enkelvoudige of volledige bescherming

Wij kunnen uw pand, hierin aanwezige waardevolle spullen en personeel op allerlei manieren beschermen met onze aanrijdbeveiliging. Is er een enkele kolom aanwezig die beveiligd dient te worden, of heb u behoefte aan het afschermen van alle kolommen of pilaren in het pand? Alle opties zijn mogelijk. Wij komen graag langs om het pand te bekijken. Tijdens een gezamenlijke rondgang kunnen wij u precies wijzen op de risico’s en gevaren en vertellen hoe wij het pand kunnen beveiligen. Naast kolombescherming bieden wij namelijk nog vele andere vormen van aanrijdbeveiliging. Tijdens een bezichtiging van uw pand kan het zomaar zijn dat u naast kolombescherming ook nog behoefte heeft aan andere vormen van bescherming.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schokabsorberend

Hygiënisch

Bestand tegen slijtage

Roest niet

Hoge kwaliteit kunststof oplossingen

Wij zijn specialist in het verzorgen van aanrijdbeveiliging. Dit doen wij middels onze hoge kwaliteit kunststof oplossingen. Onze producten kennen enkele belangrijke voordelen allereerst zijn ze ontzettend sterk en bestand tegen een hoge impact. Daarnaast zijn de modules ook relatief licht en eenvoudig te monteren en demonteren. Dankzij de flexibele toepassing van de kunststof delen kunnen wij altijd maatwerk leveren en kolombescherming precies op maat maken, ongeacht de vorm van de kolom of pilaar. Ook ronde pilaren kunnen dus adequaat worden beschermd, zonder dat deze bescherming een hoop ruimte in beslag neemt. Over maatwerk gesproken: omdat wij onze oplossingen op maat aanbieden, verzorgen wij uiteraard ook een offerte op maat. Neem contact met ons op en wij voorzorgen een offerte voor kolombescherming die helemaal is toegespitst op uw behoeften.

Download: ontdek wat onze aanrijdbeveiliging de beste maakt

Download onze brochure en ontdek de verschillende toepassingen van kunststof aanrijdbeveiliging. Voor de diverse industrieën en sectoren waarvoor we werken.