KUNSTSTOF KOLOMBESCHERMING

Kolombescherming voorkomt ongelukken

Flexbarrier haar kolombeschermingen zijn schokbestendige oplossingen die speciaal zijn ontworpen om de pilaren te beschermen tegen de impact van bewegende voertuigen met verschillende capaciteiten, zoals pallettrucks en vorkheftrucks.

Deze oplossingen zijn eenvoudig te installeren en te verwijderen dankzij het ontwerp van Flexbarrier, dat modulariteit en snelle verbindingen garandeert.

Hugetower van Flexbarrier

Flexbarrier heeft een divers aantal oplossingen voor kolommen en of pilaren binnen uw bedrijf. Zo heeft Flexbarrier de Hugtower in haar programma, een zelf staande oplossingen die bovenop en dus niet in de vloer bevestigd staat. Met de Hugtower verliest u enkel 5 centimeter ruimte aan alle kanten van de kolom. De Hugtower is de oplossing voor kolommen en pilaren tussen stellingen. Plekken waar ruimte extreem kostbaar is. Door het minimale ruimte verlies en maximale bescherming kunnen uw orderpickers rustig hun goederen in en uit de stellingen pakken. Zonder zich zorgen hoeven te maken dat de heftruck de pilaar/kolom te beschadigen.

Flexbarrier haar aanrijdbeveiliging is gemaakt van extra resistent PVC kunststof dat krasbestendig is en perfect glad op het oppervlak, de kolombeschermingen zijn geschikt voor verschillende soorten impacts en gemakkelijk schoon te maken. Hiernaast is het materiaal wat Flexbarrier gebruikt ook antistatisch, wat betekend dat het zelf geen vuil zal aantrekken in tegenstelling tot andere kunststoffen.

Liever telefonisch advies?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug

  • Uw gegevens worden enkel gebruikt om contact met u op te nemen (Privacy verklaring)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Pilaar bescherming
b-flex bescherming
Kolom bescherming

Verschillende oplossingen

Flexbarrier haar beschermingsproducten zijn verkrijgbaar met verschillende oplossingen voor hoogte en type bevestiging. Ons team kan u helpen bij het kiezen van de juiste oplossing op basis van uw behoeften en het creëren van systemen die specifiek zijn voor uw werkomgeving.

Offerte op maat

Heeft u graag dat er een van Flexbarrier aan vertegenwoordigers bij u op locatie komt kijken om u zo goed mogelijk te adviseren? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen. Heeft u enkel wat vragen in een oriënterende fase? Bel gerust voor al uw vragen. Onze medewerkers staan klaar om u zo goed mogelijk te adviseren.

Flexbarrier uw partner in kunststof aanrijdbeveiligingen!

Pilaar bescherming

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schokabsorberend

Hygiënisch

Bestand tegen slijtage

Roest niet

Hoge kwaliteit kunststof oplossingen

Wij zijn specialist in het verzorgen van aanrijdbeveiliging. Dit doen wij middels onze hoge kwaliteit kunststof oplossingen. Onze producten kennen enkele belangrijke voordelen allereerst zijn ze ontzettend sterk en bestand tegen een hoge impact. Daarnaast zijn de modules ook relatief licht en eenvoudig te monteren en demonteren. Dankzij de flexibele toepassing van de kunststof delen kunnen wij altijd maatwerk leveren en kolombescherming precies op maat maken, ongeacht de vorm van de kolom of pilaar. Ook ronde pilaren kunnen dus adequaat worden beschermd, zonder dat deze bescherming een hoop ruimte in beslag neemt. Over maatwerk gesproken: omdat wij onze oplossingen op maat aanbieden, verzorgen wij uiteraard ook een offerte op maat. Neem contact met ons op en wij voorzorgen een offerte voor kolombescherming die helemaal is toegespitst op uw behoeften.

Kolom bescherming
Kolom bescherming

Download: ontdek wat onze aanrijdbeveiliging de beste maakt

Download onze brochure en ontdek de verschillende toepassingen van kunststof aanrijdbeveiliging. Voor de diverse industrieën en sectoren waarvoor we werken.

Brochure 2020