Kerry kiest voor Flexbarrier!

Deze week heeft Flexbarrier het magazijn van Kerry mogen beveiligen met haar kunststof impact absorberende aanrijdbeveiliging.

Kerry is opgedeeld in 3 divisies: Kerry, Kerry Foods en Kerry Agribusiness. De afdeling Kerry Foods heeft een productielocatie waar ze verschillende producten maken, zoals noten en poeders gemaakt van soja waar banketbakkers taarten mee versieren en ontbijttoevoegingen zoals de clusters die in de krokante muesli te vinden zijn.

Voordelen van Flexbarrier

  • De materialen zijn vlam-dovend
  • Door het simplistisch ontwerp makkelijk te monteren
  • Hoge dichtheid van het materiaal bied minimaal ruimte verlies
  • Snel leverbaar
  • Probleem oplossende werk- en denkwijze
  • Materialen zijn tot de kern gekleurd
  • Alle materiaal op maat te verkrijgen

Aanrijdbeveiliging voor in de voedselverwerking

Voedingsmiddelen zijn vaak kwetsbare goederen die in grote hoeveelheden worden verwerkt en daarmee een aanzienlijke waarde vertegenwoordigen.
Tijdens het productieproces leggen goederen een flinke reis af, met alle risico’s van dien. In welk gedeelte van het productieproces de voedingsmiddelen zich ook bevinden: er is altijd passende aanrijdbeveiliging te verkrijgen. Stellingen, muren, wanden, kolommen en personen kunnen allemaal worden beschermd. Overal waar de goederen zich bevinden kan aanrijdbeveiliging worden aangebracht. Het resultaat is een complete keten waarin mensen, machines en voedingsmiddelen worden beschermd tegen allerlei vormen van gevaar. Daarbij kun je denken aan schappen en stellingen die worden afgeschermd, maar ook aan deuren, muren, hoeken, transportbanden, machines en ramen en looppaden.

Onze kunststof aanrijdbeveiliging voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en is in combinatie met onze jarenlange expertise geschikt voor elke situatie binnen uw bedrijf. Of het nu gaat om eenvoudige, enkelvoudige bescherming of een compleet traject waarin allerlei soorten van bescherming nodig zijn. Flexbarrier staat voor u klaar en kan u voorzien van een passend advies.

Benieuwd wat Flexbarrier voor uw bedrijf kan betekenen?info@flexbarrier.nl / +31 (0) 851144480