AANRIJDBEVEILIGING VOOR DE BOUW

Aanrijdbeveiliging in de bouwsector

De bouwsector is een sector met een hoog risico op ongelukken, dat hoeven wij je niet uit te leggen. Goede preventie en bescherming zijn daarom van cruciaal belang. Dit doe je door mensen goed op te leiden, bewust te maken van de gevaren en risico’s en te zorgen voor veilige bouwplaatsen en materialen. Dan nog schuilt een ongeluk in een klein hoekje. Met aanrijdbeveiliging in de bouwsector zorg je er in elk geval voor dat het risico op schade en letsel door aanrijdingen geminimaliseerd wordt. Wij zijn specialist in aanrijdbescherming en zorgen samen met jou voor de best mogelijke veiligheid. Niet alleen op de bouwplaats, maar ook tijdens transport en in magazijnen.

Hoe de bouwsector profiteert van aanrijdbeveiliging

In de bouwsector wordt gewerkt met zware materialen en zware hulpmiddelen. Iedereen die een bouwplaats betreedt, moet zorgdragen voor goede beveiliging. Maar waar mensen werken, worden fouten gemaakt en gebeuren ongelukken. Aanrijdingen van goederen en mensen komen helaas met enige regelmaat voor. Gezien de aard van de werkzaamheden en de gebruikte materialen, is de schade vaak omvangrijk. Schade en letsel door middel van aanrijdingen is effectief te voorkomen met de juiste aanrijdbeveiliging. Wij beschikken over jarenlange ervaring en de expertise om bedrijven in de bouwsector van dienst te zijn met de juiste beveiliging tijdens alle werkzaamheden.

Tijdens het vervoeren van bouwmaterialen en andere (zware) spullen, is het risico van een aanrijding aanwezig. Door in de bouwsector op de bouwlocatie paden en rijwegen af te bakenen met barrières voorkom je dat de vervoerde spullen en omringende objecten beschadigd raken. Ook op de bouwplaats aanwezige personen worden zo goed beschermd en zijn ervan verzekerd dat zij niet aangereden kunnen worden door transport of voertuigen.

Met aanrijdbeveiliging kun je er ook voor zorgen dat gevaarlijke plekken worden afgeschermd, denk aan plaatsen waar geen ongeautoriseerde personen of voertuigen mogen komen, vanwege het risico op vallende spullen. Een bouwlocatie is vaak druk en onoverzichtelijk, zeker voor bestuurders van grote voertuigen of voor mensen die groot materieel of zware bouwmaterialen moeten vervoeren. Aanrijdbeveiliging in de bouwsector zorgt niet alleen voor optimale bescherming in het geval van een aanrijding, maar maakt lastige plekken ook beter zichtbaar zodat aanrijdingen voorkomen kunnen worden.

Liever telefonisch advies?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug

  • Uw gegevens worden enkel gebruikt om contact met u op te nemen (Privacy verklaring)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kolombescherming heftruck
Kolombescherming kunststof
pilaarbescherming

Een offerte op maat

Wil je zorgen voor de best mogelijke aanrijdbeveiliging, dan komen wij graag langs voor een vrijblijvende inventarisatie. Wij kunnen je voorzien van advies en oplossingen op maat bieden in een persoonlijke offerte. Wij brengen alle elementen, processen en risico’s in kaart en laten zien hoe deze beveiligd kunnen worden, met als resultaat een prettige, veilige en efficiënte werkomgeving. Neem contact met ons op en wij helpen je zo snel mogelijk verder.

Gebouwbescherming

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schokabsorberend

Hygiënisch

Bestand tegen slijtage

Roest niet

Een op maat gemaakte oplossing

Geen enkele bouwplaats is hetzelfde, dus maatwerk is voor ons standaard in de bouwsector. De flexibele maar zeer sterke kunststof bescherming maakt het mogelijk om elke bouwplaats te beveiligen. Per project kan worden gekeken naar de juiste oplossing. Wij komen graag langs om de mogelijkheden en risico’s te bespreken en je te voorzien van een op maat gemaakt plan. Tijdelijke of eenvoudig verplaatsbare bescherming, beveiliging van een enkele plek of complete aanrijdbescherming van de gehele bouwplaats: alles is mogelijk.

Wij creëren beschermde paden en wegen, kunnen objecten voorzien van stootbescherming, rails of kolommen en nog veel meer. Neem contact op voor een afspraak of een op maat gemaakte offerte. Onze ervaring stelt ons in staat om de hoogst mogelijke bescherming te verzorgen in de bouwsector zonder dat dit ten koste gaat van de toegankelijkheid van het terrein en zonder dat dit de werkzaamheden bemoeilijkt. Met andere woorden: iedereen die op de locatie werkt, kan gewoon doorwerken zoals hij of zij gewend is, maar dan met de zekerheid en veilige wetenschap dat de risico op een aanrijding tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden geminimaliseerd is. Optimale bescherming van mens, machine en locatie.

Gebouwbescherming
Gebouwbescherming bouw sector
Gebouwbescherming bouw sector hoog
Gebouwbescherming bouw sector laag

Download: ontdek wat onze aanrijdbeveiliging de beste maakt

Download onze brochure en ontdek de verschillende toepassingen van kunststof aanrijdbeveiliging. Voor de diverse industrieën en sectoren waarvoor we werken.

Brochure 2020