INDUSTRIEËN

Parkeergarages, luchthavens en andere industrieën

Aanrijdbeveiligingen voor parkeergarages, luchthavens en andere industrieën. Netjes BS6399- gecertificeerd en speciaal ontworpen om de veiligheid van voetgangers en bezoekers te garanderen. Gebruik verkeersafschermers en hoogtebegrenzers in garages of kolom- en gebouwbescherming in productiefaciliteiten. Verschillende mogelijkheden op basis van kunststof aanrijdbeveiliging. Optimaal geschikt om een impact op te vangen en schade te voorkomen. Met een materiaal met een groot zelfherstellend vermogen, waardoor de vorm en bescherming direct terugkeren.

We zijn gespecialiseerd in stelling- en dockbescherming voor magazijnen, net als wandbescherming en verkeersafscherming tijdens de ontwerpfase binnen architectuur. We voorzien luchthavens van bescherming voor bagagebanden en conveyors, net als van apparatuurbescherming. De verschillende toepassingen laten zien hoe we een totaaloplossing kunnen aanbieden om uw bedrijf optimaal te beschermen. We brengen de kwetsbare elementen in beeld en stellen de gewenste toepassingen voor. De ideale keuze voor kunststof
aanrijdbeveiliging, door ervaren experts die weten wat erbij komt kijken om de situatie te beschermen.

Aanrijdbeveiliging voor alle sectoren

We bieden oplossingen voor aanrijdbeveiliging voor alle sectoren. Met uitgebreide ervaring in de automobielindustrie, bij chemische en nucleaire organisaties en voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. We adviseren oplossingen op het gebied van gezondheid en hygiëne en weten wat er nodig is in de verpakkingsindustrie. En bent u actief binnen de retail of de bouw? Wij zorgen er met onze aanrijdbeveiliging voor dat u een veilige situatie volgens de belangrijke normen creëert.

Het gebruik van kunststof aanrijdbeveiliging biedt mogelijkheden voor HACCP-toepassingen, waarmee we tot aan de strengste normen kunnen voldoen. Op die manier maakt u een keuze op basis van strikte richtlijnen, als ideale keuze voor optimale bescherming. Wij houden rekening met de belangrijke regelgeving binnen uw branche, om u daar binnen goed te kunnen adviseren over bescherming op maat.

Meer informatie over onze oplossingen voor uw bedrijf?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en zorgen voor een totaaloplossing. Een veilige situatie binnen uw organisatie, afgestemd op de specifieke risico’s waar u mee te maken heeft. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoekt u aanrijdbeveiliging, specifiek voor uw industrie?

Wij hebben ervaring in diverse industrieën en sectoren. We werken voor parkeergarages en luchthavens, net als binnen de retail en de bouw. Met oplossingen op maat, vanuit een breed palet aan mogelijkheden en op basis van uitgebreide ervaring.

We denken met u mee over de concrete risico’s, benodigde beveiliging en belangrijke normen waar u aan dient te voldoen. Op die manier kunnen we u de juiste kunststof aanrijdbeveiliging adviseren, waarmee u een veilige situatie garandeert voor gebruikers, bezoekers en medewerkers.