Gebouwbescherming

Voorkom schade aan gebouwen en roerende zaken

Flexbarrier kunststof aanrijdbeveiliging biedt de beste oplossing om uw gebouw op de meest effectieve manier te beschermen. Voorkom onnodige financiële schade door een klein bedrijfsongeluk. Heel vaak zien wij van Flexbarrier roldeuren of hoeken van panden die zijn aangereden door onder andere de laad en los chauffeurs. Deze schade is snel gemaakt maar de kosten hiervan zijn vaak enorm. Flexbarrier heeft u hiervoor een tal van oplossingen die deze schade kunnen voorkomen aan zowel het gebouw als de heftruck.

Gebouwbescherming kan op talloze manieren worden aangebracht

Flexbarrier haar oplossingen worden aangepast op uw situatie. Zo wordt er gekeken naar het verkeer, de snelheid en lading hiervan. De vloer waarop het bevestigd dient te worden en of er eventueel ook voetverkeer van toepassing is. Flexbarrier neemt al deze zaken mee hiermee in uw haar advies. Dit om de meest efficiënte oplossing te kunnen aanbieden in nauw overleg met de klant.

Zo heeft Flexbarrier tal van oplossingen klaar staan. Er bij enkel laag verkeer een slechts een ligger op de bodem nodig. Heeft u zwaar heftruck verkeer? Dan heeft Flexbarier hiervoor een speciale oplossing, genaamd de LINK. Deze is op hoogte verstellen en daarmee exact op maat te maken. De LINK is Flexbarrier haar sterkste oplossing, en kan de klap van een vrachtwagen weerstaand. De LINK gaat mee tot een impact van wel 150.000 Kilojoule.

En mocht de LINK door een extreem harde klap toch beschadigen? Dan is het door het makkelijke ontwerp slechts een kwestie van een onderdeel vervangen en de LINK is weer volledig hersteld.

Liever telefonisch advies?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug

  • Uw gegevens worden enkel gebruikt om contact met u op te nemen (Privacy verklaring)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gebouwbescherming
Gebouwbescherming
Gebouwbescherming Fence

Kleur van kunstofaanrijdbeveiliging

De kleur is ook enorm belangrijk van de kunststof aanrijdbeveiliging. Onze delen zijn geproduceerd uit geel kunststof dat goed opvalt. Maar wij hebben ook een speciale lijn waar we oranje coextrusie hebben toegepast voor die gebieden die nog extra moet opvallen. En als dat nog niet genoeg is hebben we ook covers in 5 verschillende kleuren die los op bijna alle lijnen kunnen worden geklikt voor nog meer exposure.

Een offerte op maat

Heeft u graag dat er een vertegenwoordiger van Flexbarrier bij u op locatie komt kijken, om u zo goed mogelijk te adviseren in deze kwestie? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Heeft u enkel wat vragen in een oriënterende fase? Dan zitten onze medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. We horen graag van u.

Flexbarrier uw partner in kunststof aanrijdbeveiligingen!

Gebouwbescherming looppad

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schokabsorberend

Hygiënisch

Bestand tegen slijtage

Roest niet

Vergeet de binnenkant van het gebouw niet

Ook de binnenkant van een gebouw kan worden voorzien van gebouwbescherming. Ook hier is namelijk risico op aanrijdschade en stootschade. Onze stevige kunststof bescherming beschermt goederen en het pand, voorkomt schade en zorgt voor minder herstelwerkzaamheden en onderhoud: deuren en muren blijven onbeschadigd en dat scheelt bijvoorbeeld een hoop schilderwerk.

Wij leveren maatwerk

Ben je op zoek naar gebouwbescherming, dan helpen wij je graag verder. Wij leveren maatwerk: onze flexibele modules zijn in tal van vormen leverbaar, waarmee wij voor elk gebouw adequate bescherming kunnen bieden. Er zijn speciale oplossingen voor kantoren, warenhuizen, magazijnen en opslagplaatsen of logistieke centra. Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak op locatie. Wij komen graag langs om het gebouw of de gebouwen uitgebreid te bekijken. Wij kunnen je dan voorzien van advies en voorbeelden geven van hoe onze gebouwbescherming kan worden toegepast. Ook verzorgen wij een scherpe offerte op maat.

Gebouwbescherming laag
Gebouwbescherming dubbel
Gebouwbescherming hoog
Gebouwbescherming laag

Download: ontdek wat onze aanrijdbeveiliging de beste maakt

Download onze brochure en ontdek de verschillende toepassingen van kunststof aanrijdbeveiliging. Voor de diverse industrieën en sectoren waarvoor we werken.

brochure 2020