Flexbarrier presenteert nieuwe catalogus

Sinds het oprichten van Flexbarrier, is het productprogramma steeds verruimd. Alles om u op zoveel mogelijk verschillende manieren veiligheid te kunnen bieden binnen uw bedrijf. Vanuit onze vestiging in Uden leveren wij onze oplossingen aan klanten door heel Nederland en in België & Luxemburg. Met een vast team van specialisten staan we voor u klaar om uw specifieke vragen te beantwoorden en creatieve oplossingen uit te werken.

Wij luisteren naar uw wensen en stellen uw behoeften centraal in de oplossing. Op die manier leveren we gedegen adviezen en realiseren we aanrijdbeveiliging die uw verwachtingen overtreft. Onze vakmannen verzorgen de vakkundige montage op locatie, zodat u kunt rekenen op een 100% veilige werkomgeving.

Waar bestaat de Catalogus uit?

  • Stellingbescherming
  • Afschermpalen
  • Wandbescherming
  • Voetgangersbescherming
  • Veiligheidspoorten
  • Kolombescherming

Nieuwste producten binnen Flexbarrier haar programma:

Flexbarrier heeft al enige tijd haar nieuwste ontwikkeling tentoongesteld: The B-Flex lijn. De B-Flex is een combinatie van stalen en kunststof aanrijdbeveiliging. Het beste van beide werelden. Namelijk de veiligheid van kunststof voor de prijs van staal. Met deze toevoeging complementeert Flexbarrier haar programma aan kunststof impact-absorberende aanrijdbeveiliging. Totaal oplossingen op dit gebied. Geschikt voor alle organisaties waar de bescherming van personeel, apparatuur en de werkomgeving van groot belang is.

Flexbarrier gebruikt in tegenstelling tot veel andere kunststof aanrijdbeveiliging PVC als kunststof vorm. Dit brengt erg veel voordelen met zich mee. Zo is de dichtheid hoger van PVC waardoor het meer kracht kan absorberen. Door deze kracht kan Flexbarrier ook zo min mogelijk ruimte verlies bieden. Zo kunnen de producten al op 10 centimeter van de te beschermen wand of machine komen staan.

U kunt de catalogus aanvragen via ons contact formulier op onze website of stuur een mail naar info@flexbarrier.nl