Flexbarrier presenteert Dock Gate!

Nieuw in het Flexbarrier kunststof aanrijdbeveiliging assortiment. De Dock gate voor een veilig magazijn. Heeft u een fysieke stop nodig voor uw laaddeuren? Wilt u het risico van uitglijden, vallen en kantelen van bewegende voertuigen vermijden? Dock Gate is daarvoor ontworpen.

De structuur is stevig en bestand tegen schokken van vorkheftrucks en dergelijke. Verkrijgbaar in verschillende maten afhankelijk van uw laadperrons.

Flexbarrier blijft innoveren met haar product-programma. Dit om u veiligheid te kunnen bieden binnen uw pand op alle mogelijke manieren. Van stellingbescherming, wandbescherming tot en met de aller nieuwste laaddock beveiliging.

Flexbarrier maakt gebruik van PVC kunststof in tegenstelling tot de materialen die haar concurrenten gebruiken. PVC heeft ook een flink aantal voordelen ten opzichten van de andere materialen:

  • PVC heeft een hogere dichtheid en kan dus dichter op bestaande wand of machine geplaatst worden
  • PVC is antistatisch en trekt dus geen vuil aan.
  • PVC is vlam dovend
  • PVC is flexibeler en kan dus meer klappen opvangen.

FlexBarrier is uw rechterhand, adviseur en uitvoerder.

Wij leveren aanrijdbeveiliging voor opslag- en distributieruimten, autowasstraten, showrooms en bijvoorbeeld koeltechnische ruimtes. Dankzij de HACCP-certificering van onze kunststof aanrijdbeveiliging lenen onze producten zich ook uitstekend voor toepassingen in de food-, horeca- en zorgsector.

Vanuit onze vestiging in Uden leveren we onze oplossingen aan klanten door heel Nederland en in België & Luxemburg. Met een vast team van specialisten staan we voor u klaar om uw specifieke vragen te beantwoorden en creatieve oplossingen uit te werken.

Wij luisteren naar uw wensen en stellen uw behoeften centraal in de oplossing. Op die manier leveren we gedegen adviezen en realiseren we aanrijdbeveiliging die uw verwachtingen overtreft. Onze vakmannen verzorgen de vakkundige montage op locatie, zodat u kunt rekenen op een 100% veilige werkomgeving.

Wij zijn uw specialist voor aanrijdbeveiliging in iedere bedrijfsomgeving. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan vlug contact met ons op! info@flexbarrier.nl / +31 (0) 851144480