Doorgangbescherming

Goed voor het pand, machines en mensen

Doorgangbescherming voor kwetsbare plekken

Flexbarrier haar industriële deurbeschermingen zijn gemaakt van PVC, een extra bestendig, flexibel en krasvast technopolymeer. Ze zijn essentieel voor het beschermen van kozijnen en stijlen van deuren, laaddeuren, ingangen, hoeken en andere constructies tegen mogelijke impact van vorkheftrucks, machines en andere voertuigen.

Omdat ze multifunctionele structuren zijn, helpen ze de toegang en oriëntatie van voertuigen te beheren, verkeersroutes te definiëren, de concentratie van bestuurders te vergemakkelijken en veiliger rijden te bevorderen

Flexbarrier haar industriële deurbeschermingen zullen zeer slagvast zijn, maximale duurzaamheid en hoge zichtbaarheid bieden in elke zakelijke omgeving, vooral in productie- en logistieke gebieden.

Preventieve werking

Doorgangen, cruciale oplossingen tussen bedrijfshallen in. Maar helaas ook vaak grote pijnpunten. Te vaak zien we dat er bij grote bedrijven tussen de halen door mooie doorgangen gecreëerd zijn om het verkeer zo goed mogelijk te laten doorstromen. Echter is de lading vaak net iets groter dan de doorgang zelf, of heeft de chauffeur de lading net iets te hoog op zijn lepels staan. Hierdoor beschadigen roldeuren vaak, de kosten hiervan lopen al vlug in de cijfers. Zonde! Dit is namelijk totaal overbodig. Door het plaatsen van Flexbarrier haar kunststof doorgang beveiliging bent u van dit probleem verholpen. De grote gele omrastering van uw doorgang kan tot wel 4 meter breed en tot wel 4,5 meter hoor zelf staand voor uw doorgang geplaatst worden. Het is natuurlijk mogelijk om deze nog grote te maken, afhankelijk van uw doorgang. Echter zal de doorgangbeveiliging dan wel aan de zijkant vast gezet moeten worden.

Neem contact op voor een offerte op maat

Wij kunnen maatwerk leveren om ook voor jou de ideale kunststof kolombescherming te installeren. Neem contact met ons op voor een afspraak of voor meer informatie. Wij komen graag langs op locatie om ter plekke te bekijken wat de beste oplossing is.

Liever telefonisch advies?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug

  • Uw gegevens worden enkel gebruikt om contact met u op te nemen (Privacy verklaring)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Doorgangbescherming
Doorgangbescherming
Doorgangbescherming kolom

Op welke manieren doorgangbescherming beschermt

Doorgangbescherming beschermt op meer dan één manier. Op doorgangen zonder deze bescherming zie je direct al aan de slijtsporen wat deze bescherming helpt te voorkomen: schade aan de doorgangen zelf. Omdat er dagelijks zeer vaak heen en weer wordt gelopen en gereden door de doorgangen, is het een kwestie van tijd voordat iemand een inschattingsfout maakt, even niet goed oplet of roekeloos is. Het gevolg is dat een medewerker met een voertuig, hulpmiddel, machine of met goederen de doorgang raakt. Iets hoeft maar iets te veel uit te steken, te breed of te hoog te zijn en een botsing is onvermijdelijk. Maar wat te denken van overige schade en mogelijk letsel? Door goede doorgangbescherming te plaatsen, zijn goederen, voertuigen en mensen zelf ook beschermd.

Beschadiging van goederen kan voor een hoop schade zorgen. Niet alleen in financieel opzicht, maar wanneer goederen schade oplopen, kunnen ook zaken als planning en logistiek ontregeld raken, met alle gevolgen van dien. Onze sterke kunststof doorgangbescherming vangt op een andere, mildere manier een eventuele impact op en helpt zo goederen beschermen. Hetzelfde geldt uiteraard voor voertuigen: een botsing met een doorgang loopt zelden zonder schade af. Doorgangbescherming is daarom een effectieve vorm van aanrijdbescherming: de afgeronde kunststof hoeken richten veel minder schade aan dan de harde hoeken van een doorgang zelf. Om dit (letterlijk) in nog betere banen te leiden, kan doorgangbescherming worden gecombineerd met het creëren van rijpaden middels onze rails en barrières: met die combinatie heb je de absolute zekerheid dat voertuigen en goederen een afgeschermd pad volgen, wat de kans op een aanrijding met de doorgang verder beschermd.

kolombescherming

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schokabsorberend

Hygiënisch

Bestand tegen slijtage

Roest niet

Wij leveren maatwerk

Benieuwd wat Flexbarrier hierin voor uw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact met ons. Heeft u liever dat er een vertegenwoordiger bij u op locatie komt, maak dan een afspraak. We komen graag bij u langs om u te adviseren.

Ook is het mogelijk om als u de maten van uw doorgang heeft om de prijs hiervoor op te vragen. We horen graag van u.

Flexbarrier uw partner in kunststof aanrijdbeveiligingen!

Doorgangbescherming kolombescherming
Doorgangbescherming kolombescherming

Download: ontdek wat onze aanrijdbeveiliging de beste maakt

Download onze brochure en ontdek de verschillende toepassingen van kunststof aanrijdbeveiliging. Voor de diverse industrieën en sectoren waarvoor we werken.

Brochure 2020