Aanmeldlink voor de Logistica beurs.

Logistica helpt groei en verandering managen door innovatieve toepassingen op het gebied van mechanisatie en automatiseren in logistiek en supply chain.

De afgelopen jaren hebben bedrijven een flinke inhaalslag gemaakt als het gaat om investeringen in hun logistiek. De economische groei levert daar vanzelfsprekend een belangrijke bijdrage aan, maar de onderliggende stroom die zorgt voor investeringen is veel fundamenteler. Logistiek is van één van de onderdelen van het bedrijfsproces, één van de cruciale succesfactoren geworden. De standaarden bij klanten/afnemers/consumenten zijn veranderd: binnen 24 uur is het mogelijk om een product overal ter wereld te kunnen krijgen. Of op zijn minst is dat de verwachting. Om aan die nieuwe standaarden te kunnen voldoen, zullen bedrijven hun processen op orde moeten brengen. En om dat tegen acceptabele kosten te doen, is mechanisering en automatisering een absolute noodzaak.

Logistica 2019 vindt plaats van 5 t/m 7 november 2019 in Jaarbeurs Utrecht, gelijktijdig met ICT & Logistiek 2019. Komt u ons bezoeken?

Logistica 2019