AANRIJDBEVEILIGING VOOR IN DE AUTOMOTIVE

Automotive aanrijdbeveiliging

Wie, in welke hoedanigheid dan ook, werkt in de automotive sector, weet als geen ander hoe belangrijk aanrijdbeveiliging is. Duizenden auto’s raken per jaar beschadigd door een aanrijding met personen, andere auto’s of objecten. Dit is vaak te voorkomen. Menig aanrijding vindt plaats omdat de bescherming van de auto of de omgeving onvoldoende is. Voorkom deze onnodige schade en onnodig letsel. Als expert met jarenlange ervaring bieden wij de hoogste kwaliteit aanrijdbeveiliging voor toepassing in de automotive sector. Wat je wensen ook zijn: wij kunnen deze realiseren.

Waarom kunststof in plaats van staal of beton?

Door het kiezen voor kunststof aanrijdbeveiliging in plaats van staal of beton, kiest u ervoor om de schade aan uw voortuigen drastisch de verminderen. Zo zal het kunststof bij een impact inbuigen, en na de impact weer in haar oude vorm terug keren, in tegenstelling tot de bovengenoemde materialen waar u uw voertuig direct tegen kapot zal rijden. Daarnaast is het kunststof een duurzamere oplossing, zo al er in tegenstelling tot bijvoorbeeld staal niet na een impact direct een nieuwe beveiliging geplaats moeten worden. Maar hooguit slechts een onderdeel vervangen moeten worden.

Liever telefonisch advies?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug

  • Uw gegevens worden enkel gebruikt om contact met u op te nemen (Privacy verklaring)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aanrijdbeveiliging laag
Aanrijdbeveiliging hoog
Aanrijdbeveiliging laag

Multifunctionele toepassingen

Onze innovatieve aanrijdbeveiliging is gemaakt van zeer hoogwaardige kunststof. Dit maakt de beveiliging eenvoudig te installeren, zeer flexibel, maar ook zeer sterk. Dankzij jarenlange ervaring en expertise kunnen wij je van dienst zijn. Wat je ook zoekt: in de automotive sector kunnen wij maatwerk leveren tegen zeer scherpe prijzen. We maken graag kennis of bezoeken de locatie waar je behoefte hebt aan de bescherming. We brengen de risico’s in kaart, leggen uit wat de mogelijkheden zijn en zorgen voor een op maat gemaakte oplossing. Dankzij de flexibiliteit van onze oplossingen, kun je de beveiliging eenvoudig aanpassen, uitbreiden, demonteren en opnieuw monteren voor bijvoorbeeld een andere toepassing of nieuw evenement. Neem contact op en wij vertellen je graag over de uitgebreide mogelijkheden.

Een offerte op maat

Wil je zorgen voor de best mogelijke aanrijdbeveiliging, dan komen wij graag langs voor een vrijblijvende inventarisatie. Wij kunnen je voorzien van advies en oplossingen op maat bieden in een persoonlijke offerte. Wij brengen alle elementen, processen en risico’s in kaart en laten zien hoe deze beveiligd kunnen worden, met als resultaat een prettige, veilige en efficiënte werkomgeving. Neem contact met ons op en wij helpen je zo snel mogelijk verder.

Aanrijdbeveiliging automotive sector

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schokabsorberend

Hygiënisch

Bestand tegen slijtage

Roest niet

Toepassingen in de automotive sector

De automotive sector is een brede; wij bieden je dan ook tal van oplossingen voor aanrijdbeveiliging, in welk deel van de sector je ook werkzaam bent.
Bij het transport van auto’s, worden vaak meerdere tot zeer veel auto’s verplaatst. Hierbij wil je uiteraard aanrijdingen voorkomen. Aanrijdbescherming kan hier worden toegepast om veilige paden te creëren, grenzen af te bakenen en objecten die een mogelijk gevaar vormen tijdens het verplaatsen van de auto’s te voorzien van stootbescherming. Dit zorgt er niet alleen voor dat de auto’s en omringende objecten schadevrij blijven, maar het is ook extra veilig voor mensen die rondom de auto’s aan het werk zijn.

Tijdens evenementen in de automotive sector is er vaak sprake van veel publiek en grote drukte. Veiligheid is van cruciaal belang. Met het aanbrengen van barrières, rails, stootblokken en andere vormen van bescherming, zorg je voor een veilig automotive evenement. Auto’s en motoren zijn op die manier beveiligd tegen ongewenste impacts met objecten langs het parcours en vice versa. Ook toeschouwers kunnen op deze manier beschermd worden.

Participeer je in een show in de automotive sector, dan kun je ook overwegen om je voertuigen af te schermen met aanrijdbeveiliging. Jouw voertuig staat wellicht stil, maar wanneer andere auto’s hier omheen rijden of bewegen, kan een aanrijding nog altijd plaatsvinden. Met onze flexibele oplossingen breng je eenvoudig een beschermende barrière om het voertuig aan.
Eén van de grootste risico’s op beschadigingen en ongelukken door botsen in de automotive sector, vind je in garages en werkplaatsen. Met de juiste aanrijdbeveiliging zorg je er eenvoudig voor dat alle monteurs veilig kunnen werken en dat auto’s en (grote) hulpmiddelen, spullen en inventaris niet met elkaar in aanraking kunnen komen.

Voor exploitanten van parkeergarages is aanrijdbeveiliging simpelweg een onmisbare investering die op jaarbasis vele honderden tot duizenden incidenten helpt voorkomen.

Aanrijdbeveiliging laag
Aanrijdbeveiliging automotive
Aanrijdbeveiliging hoog
Aanrijdbeveiliging automotive

Download: ontdek wat onze aanrijdbeveiliging de beste maakt

Download onze brochure en ontdek de verschillende toepassingen van kunststof aanrijdbeveiliging. Voor de diverse industrieën en sectoren waarvoor we werken.

brochure 2020