Apparatuur beveiliging

Oplossing voor uw apparatuur

Flexbarrier heeft de oplossingen om uw apparatuur zo veilig mogelijk op te bergen of simpelweg te beschermen. Elektra kasten, acculaders, brandslangen een kleine opsomming van essentiële apparatuur voor uw bedrijf zowel intern als extern.

Apparaten die in sommige gevallen levensbelangrijk zijn. Apparaten waar u absoluut geen schade aan wenst te hebben, omdat de kosten hiervan erg snel oplopen. Flexbarrier heeft hiervoor een speciaal programma aan kunststof aanrijdbeveiligingen. Oplossingen die u de flinke kosten kan laten besparen.

Removable oplossing

Flexbarrier heeft een speciale vorm van kunststof aanrijdbeveiliging met een een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen wij minimaal ruimte verlies bewerkstellen, met staal of ander materialen kan dit niet. Op slechts 10 centimeter van uw huidige wand, kast of apparaat kan de Flexbarrier duurzame aanrijdbeveiliging al geplaatst worden.

Heeft u nu een elektra kast staan op een drukke plek. Een kast waar u elke dag of soms werkzaamheden in dient te werken. U wilt deze beschermen maar kan eigenlijk de ruimte niet verliezen. Flexbarrier heeft hier een speciale oplossing voor. Zo heeft Flexbarrier de ‘removable’ oplossing. Zo kunt u een hekwerk plaatsen voor u werkkast. Dit hekwerk wordt in een schuifvoet geplaats. Het is nu dus mogelijk de kast te beveiligen maar wanneer u in de kast dient te zijn, kunt u het kunststof hekwerk tijdelijk verwijderen en hierna weer terug te plaatsen.

Liever telefonisch advies?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug

  • Uw gegevens worden enkel gebruikt om contact met u op te nemen (Privacy verklaring)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Apparatuur beveiliging
Apparatuur beveiliging aanrijdbescherming
Apparatuur beveiliging aanrijdbescherming

Een offerte op maat

Wil je zorgen voor de best mogelijke aanrijdbeveiliging, dan komen wij graag langs voor een vrijblijvende inventarisatie. Wij kunnen je voorzien van advies en oplossingen op maat bieden in een persoonlijke offerte. Wij brengen alle elementen, processen en risico’s in kaart en laten zien hoe deze beveiligd kunnen worden, met als resultaat een prettige, veilige en efficiënte werkomgeving. Neem contact met ons op en wij helpen je zo snel mogelijk verder.

Apparatuur beveiliging magazijn

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schokabsorberend

Hygiënisch

Bestand tegen slijtage

Roest niet

Voorkom financiële gevolgen

Ook is het mogelijk om hekwerken, liggende beveiliging of beschermpalen geheel op maat te laten aanpassen voor uw bedrijf. Zo is het ook mogelijk een hek of kolombeschermer te plaatsen rondom een brandslang precies afgemeten op uw wensen. Voorkom schade en alle financiële gevolgen hiervan, door éénmalig te investeren in kunststof aanrijdbeveiliging.

Flexbarrier heeft duurzame oplossingen

Benieuwd wat Flexbarrier allemaal voor uw bedrijf kan betekenen? Kijk gerust eens door ons programma heen. Maar heeft u liever dat een van onze vertegenwoordigers bij u langs komt? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar met een gepast advies.

Wij leveren maatwerk

Had u graag dat er een van onze vertegenwoordigers bij u op locatie langs komt? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Flexbarrier uw partner in kunststof aanrijdbeveiligingen!

Apparatuur beveiliging aanrijdbescherming
Apparatuur beveiliging laag
Apparatuur beveiliging hoog
Apparatuur beveiliging laag

Download: ontdek wat onze aanrijdbeveiliging de beste maakt

Download onze brochure en ontdek de verschillende toepassingen van kunststof aanrijdbeveiliging. Voor de diverse industrieën en sectoren waarvoor we werken.

brochure 2020