KUNSTSTOF AANRIJDBEVEILIGING

Dé standaard om uw bedrijf te beschermen.

Geschikt voor uw industrie en sector, op basis van onze flexibele oplossingen. Bescherm doorgangen, personen, apparatuur of het complete gebouw.

kunststof aanrijdbeveiliging voor diverse toepassingen

Speciale oplossingen voor de bescherming van productiefaciliteiten, net als bij complexe situaties waar wordt gereden met heftrucks en palletwagens. Geavanceerde kunststof aanrijdbeveiliging voor diverse toepassingen, afgestemd op de unieke situatie binnen uw bedrijf.

Optimale bescherming van personen, materialen en gebouwen

Onze specialisten helpen u de situatie te beoordelen, aan de hand waarvan we goed kunnen aangeven wat er mogelijk is. We laten u de verschillende mogelijkheden tot aanrijdbeveiliging zien. Afgestemd op uw situatie, aan de hand van voorbeelden uit andere organisaties. Optimale bescherming van personen, materialen en gebouwen, dankzij hoogwaardige kunststof materialen met unieke zelfherstellende eigenschappen. Het kunststof absorbeert impact, waarmee u schade of letsel voorkomt.

Liever telefonisch advies?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u z.s.m. terug

  • Uw gegevens worden enkel gebruikt om contact met u op te nemen (Privacy verklaring)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
nummer 5

VOORDELEN VAN KUNSTSTOF AANRIJDBEVEILIGING

State-of-the-art bescherming met innovatieve materialen
Hoogwaardig kunststof. Zelfherstellend na het absorberen van een impact, waarmee u schade aan
personen, materialen en gebouwen kunt voorkomen.
Optimale demping en maximale absorptie van impact
Kunststof met unieke eigenschappen om de impact optimaal te kunnen absorberen. Maximale demping om de gevolgen te minimaliseren.
Elastische en vormherstellende kunststof aanrijdbeveiliging
Hoogwaardig materiaal dat meebeweegt op het moment van impact en de gevolgen op die manier effectief in de kiem weet te smoren.
Geschikt voor stellingprofielen van praktisch alle fabrikaten
Praktisch universeel toepasbaar en daarmee een uitstekende keuze binnen tal van branches. Te gebruiken met de stellingprofielen die u heeft staan.
Bescherm inventaris, personen, heel het gebouw en meer
Voorkom schade aan kostbare inventaris, letsel bij personen of schade aan delen van het gebouw waarin u actief bent.

Voorkom schade aan uw bedrijf

Voorkom schade aan uw bedrijf als het gevolg van aanrijdingen. Ontdek de verschillende toepassingen of vraag onze specialisten naar een advies op maat. We informeren u graag over de mogelijkheden, aan de hand van aanrijdbeveiliging die we voor andere organisaties realiseerden. Altijd afgestemd op de unieke situatie binnen uw bedrijf, voor maximale bescherming van personen, materialen, apparatuur, uw gebouw en meer.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en zorgen voor een totaaloplossing. Een veilige situatie binnen uw organisatie, afgestemd op de specifieke risico’s waar u mee te maken heeft. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Aanrijdbeveiliging
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoekt u aanrijdbeveiliging, specifiek voor uw industrie?

Wij hebben ervaring in diverse industrieën en sectoren. We werken voor parkeergarages en luchthavens, net als binnen de retail en de bouw. Met oplossingen op maat, vanuit een breed palet aan mogelijkheden en op basis van uitgebreide ervaring.

We denken met u mee over de concrete risico’s, benodigde beveiliging en belangrijke normen waar u aan dient te voldoen. Op die manier kunnen we u de juiste kunststof aanrijdbeveiliging adviseren, waarmee u een veilige situatie garandeert voor gebruikers, bezoekers en medewerkers.

Download: ontdek wat onze aanrijdbeveiliging de beste maakt

Download onze brochure en ontdek de verschillende toepassingen van kunststof aanrijdbeveiliging. Voor de diverse industrieën en sectoren waarvoor we werken.

brochure 2020